mlksrdl sananee çok aşırı istekli değiliz ikimizde o ağır işte calisiyo genelde hep yorgun geliyo eve ben desen tek çocukla patates oldum🤣🤣🤣🤣 şaka bı yana evet şahsen ben kendi adıma konusiyim benim libido yerlerde hatta çöllerde bile diyebilirim yani🤣🤣🤣
ikizanasi mlksrdl evlenmeden once cinsellik benim icin cok onemliydi ama beklentilerimi dusurmek zorunda kaldim maalesef ilk zamanlar ayda 1 yapiyorduk ve 5 dk suruyordu 6 yil oldu hala oyle. gec kadinim insan uzuluyor
karsugunes Sutlucikolati Anlayacağınız üzere benimki maç gibi arda devre arası iyi geliyor yoğun tempoya ☺️
Sahra5 mlksrdl sık sık olmayınca da iyice azalıyo istek oğlun kəzımla aynı yaşta ma şa Allah ne zaman doğum günü
enerciiiii mlksrdl 1 ay uzun bir süre ama ideal olan hafta da 2 veya 3 gibi geliyor bana bazen 2 gunde bir bazen 3 günde tabi herkesin ilişkisi farklı ama en azından hafta da bir muhakkak olmalı
mlksrdl enerciiiii işte bizde yok o ya neden bilmiyorum ben yani hiç olmasa neden olmuyo yapmıyoruz demem☺️☺️ bubir sorunmu onuda bilmiyorum yani eşimde çok dert ediyo gibi değil ama bu aralar sıklaştı biraz burdan okuya okuya aşka geliyorum eşime uyguluyorum🤣🤣🤣
enerciiiii mlksrdl evet sorun öyle olmak gerekiyor ahahha ama bende olamıyorum keşke buradakiler gibi olsam 2 hafta olmasa sikinti olmaz benim için ama eşimin istememesi hoşuma gitmez tabi ki 😅😅
marshmallowgril mlksrdl 1 ay yapmadığımızda oldu ama mecburu şartlarda hamilelik, hastalık vb. gibi durumlarda. Hiç bir problemimiz yoksa genelde 2,3 günden bir ilişki yaşarız