karsugunes ilk başlarda bizde de oyleydi ama sonra eser kalmadi o hallerimizden 🤣 gecen ay bi her gun yapmaya baslamistik ama sıkılmıştım artik simdi hafada 3-4e düştü 🤣

Sutlucikolati Benim eşim inşaat işi ile uğraşıyor bir ay beraberiz bir ay uzak iki ayın hırsını bir ayda çıkarmaya çalışıyoz oyuzden bizde ara vermek yok🔥🔥

karsugunes kız oyle de bi yandan iyi bi yandan kotu 2 ay insan ozlemekten delirir o 1 ayda da ne atesli sevisilir 🤣

mlksrdl bi ara ben de öyleydim doğumdan sonra şimdi ama tam tersi çok daha istekliyim eskisinden de istekliyim

Sahra5 niyeyse bende kalmadı o istek🤣🤣oğlum 2 yaşına geldi 2 ay sonra 2 yaş bendeki isteksizlik aynı 🤣🤣🤣🤣 gerçi bazı zamanlar libidom yukseliyo ama eşim evde olmuyo vardiyalı calisiyo ee o olmayincada bütün sevkim kaçıyo öbür güne gene isteksiz🤣🤣🤣🤣

Sahra5 nasıl düzeldi acaba bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz şehir dışındayım döndüğümde tedavi olucaz siz herhangi bir tedavi gördünüz mü yoksa kendiliğinden mi düzeldi

sananee çok aşırı istekli değiliz ikimizde o ağır işte calisiyo genelde hep yorgun geliyo eve ben desen tek çocukla patates oldum🤣🤣🤣🤣 şaka bı yana evet şahsen ben kendi adıma konusiyim benim libido yerlerde hatta çöllerde bile diyebilirim yani🤣🤣🤣

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

mlksrdl evlenmeden once cinsellik benim icin cok onemliydi ama beklentilerimi dusurmek zorunda kaldim maalesef ilk zamanlar ayda 1 yapiyorduk ve 5 dk suruyordu 6 yil oldu hala oyle. gec kadinim insan uzuluyor

5 gün sonra

mlksrdl sık sık olmayınca da iyice azalıyo istek oğlun kəzımla aynı yaşta ma şa Allah ne zaman doğum günü