Sahra5 mlksrdl haftada 3-4 defa olan da var her gün olan da günde 3-4 defada ama bir ay da uzun bir süre tabiki eskiden bizde de öyleydi aşırı sinir bozucu bişey Şimdi haftada 4-5 kere bazen gecede 3 defa sabahsına falan şimdi tam benim gönlümce🤣🤣🤣
mlksrdl Sahra5 maşallah 🤣🤣 ben çok ilişki taraftarı değilim ama yani zevk almıyorum sanki çocuktan sonra bozuldu biseyler sanki
denizinanne Sahra5 nasıl düzeldi acaba bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz şehir dışındayım döndüğümde tedavi olucaz siz herhangi bir tedavi gördünüz mü yoksa kendiliğinden mi düzeldi
Sahra5 mlksrdl bi ara ben de öyleydim doğumdan sonra şimdi ama tam tersi çok daha istekliyim eskisinden de istekliyim
karsugunes Sutlucikolati aşkım bizimkide öyle hatta günde iki kez falan oluyor du Sabah ve gece tabi bebiş sağolsun günde bir kez oluyor artık
Sutlucikolati karsugunes ilk başlarda bizde de oyleydi ama sonra eser kalmadi o hallerimizden 🤣 gecen ay bi her gun yapmaya baslamistik ama sıkılmıştım artik simdi hafada 3-4e düştü 🤣
karsugunes Sutlucikolati Benim eşim inşaat işi ile uğraşıyor bir ay beraberiz bir ay uzak iki ayın hırsını bir ayda çıkarmaya çalışıyoz oyuzden bizde ara vermek yok🔥🔥
Sutlucikolati karsugunes kız oyle de bi yandan iyi bi yandan kotu 2 ay insan ozlemekten delirir o 1 ayda da ne atesli sevisilir 🤣
karsugunes Sutlucikolati Anlayacağınız üzere benimki maç gibi arda devre arası iyi geliyor yoğun tempoya ☺️
mlksrdl Sahra5 niyeyse bende kalmadı o istek🤣🤣oğlum 2 yaşına geldi 2 ay sonra 2 yaş bendeki isteksizlik aynı 🤣🤣🤣🤣 gerçi bazı zamanlar libidom yukseliyo ama eşim evde olmuyo vardiyalı calisiyo ee o olmayincada bütün sevkim kaçıyo öbür güne gene isteksiz🤣🤣🤣🤣
Sahra5 mlksrdl sık sık olmayınca da iyice azalıyo istek oğlun kəzımla aynı yaşta ma şa Allah ne zaman doğum günü
sananee mlksrdl 1 ay ne bacım nasıl dayanıyo kocan, bizim en uzun regl olduğum süre 6 gün o da zorla. Arada ben başka yollarla rahatlatıyorum eşimi
mlksrdl sananee çok aşırı istekli değiliz ikimizde o ağır işte calisiyo genelde hep yorgun geliyo eve ben desen tek çocukla patates oldum🤣🤣🤣🤣 şaka bı yana evet şahsen ben kendi adıma konusiyim benim libido yerlerde hatta çöllerde bile diyebilirim yani🤣🤣🤣
ikizanasi mlksrdl evlenmeden once cinsellik benim icin cok onemliydi ama beklentilerimi dusurmek zorunda kaldim maalesef ilk zamanlar ayda 1 yapiyorduk ve 5 dk suruyordu 6 yil oldu hala oyle. gec kadinim insan uzuluyor