Kozlar eşinize oral yaparken bu pozisyonu denediniz mi hem siz hem o zevk alıyo aynı anda böyle boşalan varmı tek tek mi oral yapıyosunuz
69 pozisyonu
firstleydii öyle de yapılabilir tek tek de olur hepsi ayrı zevkli oluyor
firstleydii İlişkiden önce tatmin olmak istemem pek ama 69 fawww
Yanı sıra yapmaktan ve yaptırmaktan iğrenen kişiler tanıyorum 😂 bence gayet güzel dkdksk
firstleydii bizde çok seviyoruz bu pozisyonu ama boşalmasına izin vermem asla midem kaldırmıyor bu kadar fazlasını 😁
firstleydii hep yapıyoruz hem 69 hemde tek tek efsane oluyo bazen ilk bu pozisyonlarda boşalıyoruz sonra fanfini fons geçiyoruz 😍😍😍
melaykeeee ayy ben o sekilde orgazm olduktan sonra iliskiyi istemem halim kalmaz 🤣
firstleydii 🔥🔥bu pozisyonda birlikte olmak için var 🤪😅
firstleydii cok severiiiizz😍🔥🤤💋
firstleydii En sevdiğim pozisyonlardan biri. Sinirden kudursam bile sakinleşiyorum eşim oraya yaklaşınca 😂
firstleydii Ya arkadaşlar benim eşimde mi bir problem var anlamıyorum oral hiç sevmiyor 4.5 senelik evliliğimizde sadece 2 veya 3 kere oral yapmama izin vermiştir kendine bense tam tersi her ilişkide istiyorum ama izin vermiyor neden anlamıyorum
Sutlucikolati ben orgazm olduktan sonra eşim ilişkiyi bitirir devam ettirmez nedenini sorduğumda zararlı diyor
Hiç oral yapmayan ben 😂taktik verin kızlar @perimasali802_ @melaykeeee
abasiyanik 😂 aşkım bak böyle
perimasali802_ böyle yavaşca gidecen öperek
aayhhh senin icin mi zararli
perimasali802_ ee sonra😂