cileklilolipop usengecanne ya aslında ilişki sırasında dur şimdi boşalma vs deyince de biraz uzun sürüyor bence
prenses90 cileklilolipop hafi bebegim yırt beni,harikasın offf çok tatlı s.yorsun fln filan ama varya çok fena etkisi oluyor öyle konuşmalı sex kendimizeen geçiyoruz
kaardelen cileklilolipop Şimdi söylerdim de bir an yazmaya çekindim açıkçası 😂 Ama konuşmalı çok daha şehvetli oluyor, eşim daha çok konuşur sağolsun 🙈
HurremSultan belladonna birde konuşmaya fırsatım olmuyor genelde 😁😁 en fazla s#k beni derim yaaa pek konuşamam yani ne bilim inliyorum genelde dkdkdkdkd Kimileri konuşur kimileri icraate geçer ben icraat kısmındayım sanırım 🔥🔥🔥😁😁😁
cileklilolipop HurremSultan ön sevisme de azdırmak için erotik şeyler söylemek bence etkili oluyor ya bana da etki ediyor bide böyle fısıldayarak konuşmak 🙈😂 bir şey sorcam ya bir ara kidste Hürrem Sultan vardı oda sen misjn 🤭
HurremSultan belladonna ay cidden pek konuşmam dkdkdk eşim konuş diyor hatta ama utanıyorum 😁😁 Uzun zaman sonra dün eşim kulağıma birşeyler söyledi aşırı zevkli hale geldi ilişki canım acıyor bu ara hızlı yapamadığımız için konuşmaya fırsat bulduk dksksk