Eskobar nilsu sonra içime bi tiksinti geliyor söyleyesim geliyor ama nasıl söylenir yani😂😂 Eline dezenfektan tutuyorum başka ne yapayım😂
newmommy_ perimasali802_ itiraf ediyorum ki hic evinin kadini cocuklarinin anasi olacak karakterde bi insan degilmisim evet cabaliyorum ama olmuyor😭😭😭😭😭😭
xyzem melaykeeee benim de idrar kesem normal insanlara göre küçükmüş en fazla 5 dakika yoksaa altıma işerim 😂😂
simonedebeauvoir successfulwoman ahahahahhah oluuuur, hızlı, ateşli harika bir öğrencilikti, yola çıkmadan önce bile manitayla ateşli şeyler yapardık son dk aştiye yetişirdim 🤣
enerciiiii nilsu çıkar illaki ama aklıma gelmiyor kiiii 😅😅 dur Bi yorumları okuyayım biraz aklıma gelir belki ahahaha
newmommy_ Cicekliperde 🥺🥲 bazi kadinlari goruyorum resmen bunun icin yaratilmislar sorunu kendimde arayip duruyorum be cicegimm
Cicekliperde newmommy_ valla ben de bunun için yaratılmamışım. Sorumluklar ağır geliyor bana da. Ailemi seviyorum ama yalnızlığı da çok seviyordum. Yalnız değilsin yani üzülme canım benim. Elimizden geleni yapıyoruz.