Medusa çok itiraf sayılmaz ama benzer bir durum

Bazen eşime trip atıyorum haklı olduğu halde kabul etmiyorum anlamamazlıktan geliyorum. Fjgkfj Diyorki senin bastığın adımdan anlarım ben trip yapıp yapmadığını 😁

@Oluyorumanlasana itiraf et hadi

nilsu ben makyaj aynasının çekmecesindeki aynayı kırdım. Full ayna da her yer. Neyse işte . Eşime gittim bunu da mı kırdınız, size de bir şey dayanmıyor dedim😂

Bir de arabayı el freni çekik kullanmıştım. Postum var hatta onla ilgili. Arabadan koku da gelmişti. Ama hiçbir şey söylemedim.

İki kez de arabanın tamponunu park ederken kaldırıma sürttğm. Hiç oralı olmadım . Asla ben yaptım demem. Eşim de biliyor gerçi benim yaptığımı da bir şey demiyor 😂

superisi_ Burada mı buluşacaktık periiiii😂😂

Küçükken babamın teyzesi her gün bize gelirdi, benimle uğraşırdı sinir olurdum. Bi gün geldiği zaman kapıyı ben açtım yine mi sen geldin diyip kapıyı kapatmıştım hababsbbsn anneme de söylemedim😂

İtirafa gell @Coolness

Bubenimoykumm off bnmkiler çok ya 😂 bı kere eşim yana yakıla borç arıyo bende para var ama verirsem asla geri vermez seni beni yok der aramızda neyse ben buna parayı verdim annemden aldm olunca ödersin acelesi yok dedim 😂 annemi de tembihledm sorarsa diye pişman değilim 🥲

nilsu boşver sonuçta sende onunla düşebilirdin 😂
          Göze alamadın biraz masumca düşünelim😂