• Muhabbet
  • Bu durum artık beni mahvediyor..

lboncukannesi öncelikle geçmiş olsun 🩵 Sizin yaşadığınız bu tecrübe sizi güçlendirmeli 💪🏻 yaşamla savaşınız başta evladınız için kat be kat artmalı. Bu yüzden düzenli olarak testlerinizi veya ne rahatsızlığınız varsa ona yönelik tahlillerinizi verip, heyecanla beklemelisiniz.
Tertemizmiş sonuç ne güzel maşallah. Diyelim ki küçücük bir şey var ve siz check up istemediğiniz için görmediniz. Sonra daha çok moral bozucu olmaz mı?
Ben de yaşadım bu durumu. Her tahlilimde kalbim ağzımda atıyordu uykularım kaçıyordu. Ama klinikten çıkarken mutluluktan gözlerim dolarak çıkıyordum eşimle.
Sizin de öyle olacak. Yeter ki kendinizi ön plana çıkarın. Siz iyi olursanız evladınız da çok daha iyi olur♥️ evhamlarınızın boş olduğunu gördükçe çok daha bağlanırsınız hayata. 🫂

lboncukannesi rahim ağzı yarası bende de oğluma hamile kalmadan önce olmuştu tedavimi oldum yara yakıldı sonrasında bir daha tekrarlamadı
    Kötü düşünceleri aklından çıkarmaya çalış şeytan vesvese veriyor sana

Sukran Çok büyük bir korku var içimde zaten panik atak ve yüksek anksiyete bozukluğu var onun üzerine birde depresyon süreci hepsi üst üste geldi aklımı kaybedecek gibi oldum 😔

mavisss0 Bende dondurmak istiyorum aslında, bunun için bir hastane arayışına girmem gerekiyor 🌸

lboncukannesi dualarımdasin. Allah’ın izniyle sonuçların temiz çıkacak. Aklına olumsuz şeyler getirme. İyi düşün güzel olsun. Kötü düşünce insanı hasta değilse bile hasta eder. Allah hepimizi evlatlarımiza bağışlasın. Dua et.

lboncukannesi sıkma canını canım sen tedavini ol testlerde temiz çıktı diyorsun yaranın ilerlememesi lazım yakıldıktan sonra çabucak iyileşiyor

lboncukannesi
            Yaşadığınız şeyler psikolojik olabilir. Psikoloji öyle bir şey ki gerçekten insanı berbat bir hale getiriyor. Bütün gücünüzü toplayıp check-up yaptırın bence. Hem bir sağlık sorununuz varsa da erken müdahalede edilir ya da fark edilir. Tabi hiç bir sağlık sorununuz da olmayabilir inşallah da öyledir. Siz erteledikçe daha kötü olursunuz bu şekilde, yapmayın.

lboncukannesi
              İnşallah yoktur onu test yaptırmadan, muayene olmadan bilemezsin. Kendin diyorsun uykularım kaçıyor diye kendine eziyet yapma. Doktora git ve rahatla

lboncukannesi insan düşüncelerle dahi kendini hasta edebiliyor. 3 yıldır geçmeyen bir deri problemim var doktor en son geçeceğine inan olumsuz düşünme dedi. Acaba dedim olumsuz düşündüğüm için mi geçmiyor… özellikle mide problemlerin ve saç dökülmesi kesinlikle ama kesinlikle psikolojik. Kendini strese soktuğun için

lboncukannesi Benim bir yakınım covid dönemi annesini kaybetti. Sürekli böyle sizin gibi aklından ölüm düşüncesi geçiyormuş kimseyle görüşmez oldu. Kalbi sıkışıyormuş, bakteri virüs düşündükçe nefes darlığı, kalp çarpıntısı, mide ağrısı oluyormuş. İyice takıntı yapmıştı. Nörolojiye, kardiyolojiye, dahiliye hipertansiyon her yere gitti sonuçlar temiz. Psikiyatriye gitti. Meğer panik atakmış. Doktoru bir hap yazmış, doğru ve düzenli tedavi ile ilk ayda olumlu sonuçlar almıştı. Sonuçlarınız temizse siz de bulunduğunuz şehirde iyi bir ruh sağlığı ve hastalıkları polikliniğine ramdevu alıp baktırın. Ben bu olayı komşuma anlatmıştım. Eşinin de benzer sorunları vardı, onun daha ileri tabi bunaltı gelince midesi bulanıp bayılıyordu. Sonuçları temizdi. Onda da panik atak çıktı. Yani psikolojik ise doğru teşhis ve doğru tedavi ile daha rahat bir yaşam sürebilirsiniz. Bir de o bölüme görünün derim.

lboncukannesi Bişey söyleyeceğim bende böyleydim üç ayda bir kan verirdim. Şimdi türkiyedeyim mesela hiç ağrı vs hissetmiyorum yurtdışında yaşıyorum orda hergün biyerim ağrıyor. Sonra psikolojik olduğunu düşündüm . Ben namazlarımı kılıp hep dua ediyorum ve şöyle düşünüyorum ölürsem de ölürüm yani peygamberler eziyetler çekmiş vefat etmişıer bize mi kalacak bu dünya diyorum hep o şekilde rahatlıyorum . Ölsemde hiç bilmeden öleyim diyorum bende gitmiyorum doktora o yüzden tevekkül edersen iman olarak yani o zaman umursamıyorsun

lboncukannesi sen elinden geleni yapıp tevekkül etmelisin. Hastaneye gitmişsin tedavinin almışsın ilacın verilmş neden illaki kötüyü çağrıştırıyorsun. Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşarız. Elimizden gelen gayreti gösterir gerisini Allah’a bırakırız. Biraz rahatla arkana yaslan. Hasbihâlahü ve nimel vekıl. O ne güzel vekildir 🥰