Kızlar merhaba, ben berbat bir durumun içindeyim. Psikolojik olarak kafayı yemek üzereyim. Adını bile ağzıma almaya korktuğun hastalık ya bende varsa diye diye kendimi bitirdim. Bu benim günlük rutinimi de aşırı etkiliyor. Rahim ağzı yaram var ama sonuçlarım tertemiz çıktı. Bu aralar sol bacağımda ağrı ve uyuşma var Allah korusun acaba kanser bacağıma mı vurdu diyorum. Karnım şişiyor, midem ağrıyor uykudan uyandırırcasına acı su geliyor ağzımdan acaba son evre miyim diyorum. Boğazımda yumru gibi bir his var, boğazıma da mı vurdu diyorum, saçım dökülüyor aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Bunlar psikolojik mi yoksa Allah korusun ciddi bir şey mi diye düşünmekten delirmek üzereyim. Bacağım için acile gittim doktor film falan çekmedi sadece fizik tedavi önerdi ve krem verip gönderdi. Bu düşünceler beni mahvediyor. Yemin ederim aklımı kaybetmek üzereyim. Bana bir şey olursa kızım sevdiklerim ne yapar demekten delirdim. İnsanlar konuşuyor benim aklım sadece kendimde. Check Up için görüşme yaptım ama korkudan gidemedim. O sonuçları beklemeyi düşünmek bile bana kalp krizi geçirecekmişim hissi veriyor. En ufak bir sonuç beklerken bile ağlıyorum. Ne yapacağım kızlar ben böyle? Lütfen bana bir şeyler söyleyin yoksa aklımı kaybetmekten korkuyorum.
Bu durum artık beni mahvediyor..
lboncukannesi Hiç mi kimse yoook 🥹
lboncukannesi İnan psikolojik. Benim kuzenim de böyle oldu ve sonuç tertemiz çıktı. Bazen insan kendi kendini olumsuz etkiliyor sendeki de o hesap olmuş. Olumlu düşün ve her yönden pozitif ol. Temiz çıkmış zaten sonucun, eminim buna dair test versen oda temiz çıkar. Ben tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.
kaardelen Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim, artık gerçekten aklımla başa çıkamıyorum 🌸
lboncukannesi Gerçekten.. İçini ferah tut. Kanser gibi bir durum söz konusu olsaydı şu ana kadar böyle olman bile mucizeydi. Öyle ufak ufak belirtilerle başlayan bir şey değil ne yazık ki. Endişelenme yani çevremden gördüğüm için biliyorum.🦋
kaardelen Ahh canım benim içimi o kadar rahatlattın ki, Allah razı olsun 🥹🌸
lboncukannesi öncelikle geçmiş olsun 🩵 Sizin yaşadığınız bu tecrübe sizi güçlendirmeli 💪🏻 yaşamla savaşınız başta evladınız için kat be kat artmalı. Bu yüzden düzenli olarak testlerinizi veya ne rahatsızlığınız varsa ona yönelik tahlillerinizi verip, heyecanla beklemelisiniz.
Tertemizmiş sonuç ne güzel maşallah. Diyelim ki küçücük bir şey var ve siz check up istemediğiniz için görmediniz. Sonra daha çok moral bozucu olmaz mı?
Ben de yaşadım bu durumu. Her tahlilimde kalbim ağzımda atıyordu uykularım kaçıyordu. Ama klinikten çıkarken mutluluktan gözlerim dolarak çıkıyordum eşimle.
Sizin de öyle olacak. Yeter ki kendinizi ön plana çıkarın. Siz iyi olursanız evladınız da çok daha iyi olur♥️ evhamlarınızın boş olduğunu gördükçe çok daha bağlanırsınız hayata. 🫂
lboncukannesi rahim ağzı yarası bende de oğluma hamile kalmadan önce olmuştu tedavimi oldum yara yakıldı sonrasında bir daha tekrarlamadı
Kötü düşünceleri aklından çıkarmaya çalış şeytan vesvese veriyor sana
lboncukannesi canım rahim ağzı yarası bende de vardı.. Özelde dondurdum geçti
Mommy12 Yaa o kadar güzel konuşmuşsunuz ki, teşekkür ederim 🌸
Sukran Çok büyük bir korku var içimde zaten panik atak ve yüksek anksiyete bozukluğu var onun üzerine birde depresyon süreci hepsi üst üste geldi aklımı kaybedecek gibi oldum 😔
mavisss0 Bende dondurmak istiyorum aslında, bunun için bir hastane arayışına girmem gerekiyor 🌸
lboncukannesi dualarımdasin. Allah’ın izniyle sonuçların temiz çıkacak. Aklına olumsuz şeyler getirme. İyi düşün güzel olsun. Kötü düşünce insanı hasta değilse bile hasta eder. Allah hepimizi evlatlarımiza bağışlasın. Dua et.
lboncukannesi sıkma canını canım sen tedavini ol testlerde temiz çıktı diyorsun yaranın ilerlememesi lazım yakıldıktan sonra çabucak iyileşiyor
lboncukannesi
Yaşadığınız şeyler psikolojik olabilir. Psikoloji öyle bir şey ki gerçekten insanı berbat bir hale getiriyor. Bütün gücünüzü toplayıp check-up yaptırın bence. Hem bir sağlık sorununuz varsa da erken müdahalede edilir ya da fark edilir. Tabi hiç bir sağlık sorununuz da olmayabilir inşallah da öyledir. Siz erteledikçe daha kötü olursunuz bu şekilde, yapmayın.
esra1s Çok teşekkür ederim, haklısınız 🌸
Sukran İnşallah canım teşekkür ederim 🌸
belladonna Ama kötü bir şey yoktur değil mi 🥹 Gerçekten düşünceler yüzünden gözüme uyku girmiyor 🌸
lboncukannesi
İnşallah yoktur onu test yaptırmadan, muayene olmadan bilemezsin. Kendin diyorsun uykularım kaçıyor diye kendine eziyet yapma. Doktora git ve rahatla
belladonna Umarım cesaretimi toplayıp gidebilirim 🥹