acet Asla kınamak istemiyorum ama mideniz nasıl alıyor? Ben kendi şahsi adıma konuşayım, kocamı ve çocuğumun yüzüne bakamazdım.. Hatta geçip aynanın karşısında kendi yüzüme bile bakamazdım. Elim bir işe gitmezdi, ruh gibi olurdum. Açarım davayı, boşarım beğenmediğim kocayı bakarım yoluma.. Neden yani neden? Kocanın işe gitmek için hazırlanıp çıktığı evden, sen sevgilinin yanına gitmek için hazırlanıp çıkıyorsun. Seni düşündüğünü, senin için uğraştığını söylüyorsun. Kendin kendine yetemiyor musun? Bu kadar rahatlıkla, açıklamaya ben kocamı aldatıyorum yazabilmek falan ne kadar fütursuzca hareketler. Hayır yani insanların ne yazmasını bekliyorsun? Kocan zaten kötü sende gerekeni yapıyorsun falan mı demeleri gerekiyor. Bende yeri geliyor eşimi tersliyorum, psikolojik olarak kendimi kötü hissettiğim dönemlerde elimde olmadan onu kırıyorum ve uzaklaşıyorum. Allah korusun oda beni mi aldatsın. Kusura bakmayın ama benim bakış açıma göre evliliğin başında kocanıza nasıl yön verirseniz öyle devam ediyor. Pohpohlayıp, koyverirseniz sonucunda değersiz olan siz oluyorsunuz. Ben 6 yıllık evliyim ve çevremizde herkesin kocası arkadaşlarıyla gezip tozup sabahlarken, ben eşime çizgiler koydum. Ben nasıl ki evdeysem ve tek vakit geçirdiğim yer bu dört duvarsa oda bana ayak uyduracak. Zamanında ipini tutmadığınız evlilik, günü gelince elinizi ayağınızı bağlayan bir kör düğüm olur. Çaresi asla aldatmak değil, madem en başından hatalı bir evlilik ayırın yollarınızı istediğinizle takılın. Evlilik sorumluluk ister, öyle biraz sıkışınca başkalarında çözüm aramakla olmuyor!!!