Eşimi aldatmaya başladım......
Eskobar o adamda haysiyetsizmiş,mahkeme de bile söylemeyenler çocuklarının geleceği için.bilemiyorım arada nafakalar mallar mülkler devreye giriyorsa bası erkekler söylemek zorunda kalıyor da bazılarının yüzü olmuyor çünkü.ama genel olarak erkekler bunu dile getirmekten imtina ederler.
Çocuk yoksa işin ucu kendine de dokunur diye
Çocuk varsa onların geleceği için katiyen.
Sağda solda konuşmakta az namussuzluk değil bunun gibi birine orospudan çocuk yapmışsın erkek olup yeteydin de başka adamların koynuna girmeseydi bir de utanmadan anlatıyor musun demiştim.gücü yetse gözü kesse dövevekti sonra işi de şehri de terk etti.umarım hayatının dersini almıştır
Eskobar kesinlikle öyle baktın olmuyor hiç uzatmadan bosanacaksin eli yüzü kirletmenin hiç gereği yok
acet böyle bir şerefsiz için kendi onurunu haysiyetini yakıyorsun. Biri duysa yarın kocası kötüydü demezler sana or#### derler biliyorsun değil mi?
Kendine gel ve boşan
acet görüştüğün adam evli olduğunu biliyor mu
Bi son göremiyorsan ne kocanın ne de başkasının canını yakma
Boşan çalışırsın ayaklarının üstünde durursun o zaman kiminle beraber olmak istiyorsan ol
Ailen duysa o zaman bütün kapılar yüzüne kapanacak en azından kocam beni sevmiyor der çeker gidersin rahatça
Lütfen kendine gel doğru yolda değilsin
acet Asla kınamak istemiyorum ama mideniz nasıl alıyor? Ben kendi şahsi adıma konuşayım, kocamı ve çocuğumun yüzüne bakamazdım.. Hatta geçip aynanın karşısında kendi yüzüme bile bakamazdım. Elim bir işe gitmezdi, ruh gibi olurdum. Açarım davayı, boşarım beğenmediğim kocayı bakarım yoluma.. Neden yani neden? Kocanın işe gitmek için hazırlanıp çıktığı evden, sen sevgilinin yanına gitmek için hazırlanıp çıkıyorsun. Seni düşündüğünü, senin için uğraştığını söylüyorsun. Kendin kendine yetemiyor musun? Bu kadar rahatlıkla, açıklamaya ben kocamı aldatıyorum yazabilmek falan ne kadar fütursuzca hareketler. Hayır yani insanların ne yazmasını bekliyorsun? Kocan zaten kötü sende gerekeni yapıyorsun falan mı demeleri gerekiyor. Bende yeri geliyor eşimi tersliyorum, psikolojik olarak kendimi kötü hissettiğim dönemlerde elimde olmadan onu kırıyorum ve uzaklaşıyorum. Allah korusun oda beni mi aldatsın. Kusura bakmayın ama benim bakış açıma göre evliliğin başında kocanıza nasıl yön verirseniz öyle devam ediyor. Pohpohlayıp, koyverirseniz sonucunda değersiz olan siz oluyorsunuz. Ben 6 yıllık evliyim ve çevremizde herkesin kocası arkadaşlarıyla gezip tozup sabahlarken, ben eşime çizgiler koydum. Ben nasıl ki evdeysem ve tek vakit geçirdiğim yer bu dört duvarsa oda bana ayak uyduracak. Zamanında ipini tutmadığınız evlilik, günü gelince elinizi ayağınızı bağlayan bir kör düğüm olur. Çaresi asla aldatmak değil, madem en başından hatalı bir evlilik ayırın yollarınızı istediğinizle takılın. Evlilik sorumluluk ister, öyle biraz sıkışınca başkalarında çözüm aramakla olmuyor!!!
lboncukannesi çokta büyük konuşup büyüklenme bence
lboncukannesi ayrıca sen istediğin kadar sınırlarını çiz eve girmeyen adama napabilceksin üstten üstten konuşması kolay
acet Ne alakası var büyük konuşup, büyüklenmekle? Şurada seni kınadığım, yüksekten baktığım bir cümlemi söyler misin? Seni burada savunsaydım, evet haklısın en doğrusunu yapıyorsun deseydim.. Yorumu mu beğenip, teşekkür mü edecektin? Yanlış yapıyorsun, baştan aşağı yanlışsın. Anlaşamıyorsam boşanacaksın, ailem arkamda değil demişsin. O zaman sana çok değer veren sevgilinin yanına gideceksin. Hakkın yok aldatmaya, yapamazsın. Evlilik çocuk oyuncağı değil, böyle şeylerin normalleştirilmesi de midemi bulandırıyor. Yapmayın, bunun Allah katında da yeri yok!
lboncukannesi surda bana konuştuğunuzu gidin aldatan erkeklerede konuşun
acet Mesela eve girmeyen adam için Esra Ezmecinin sıkı takipçisi olmazdım. Bana iyi davranmayan adamla duşa girip, bana bağırmasına seyirci kalmazdım. Değil cinsellik yaşamak, o an kapının önüne koyar yoluma bakardım ama aldatmazdım! Üstten konuşmuyorum, yoruma açık bir yerde post açmışsınız bende özeleştirimi yapıyorum. Sadece iyi yorum bekliyorsanız, burada post açmayın. İşinize gelince nede güzel laf yetiştiriyorsunuz.
lboncukannesi sus ya sende eşinin ailesine kötülüyon bosansana madem şeytanın yer yüzündeki halleriyse niye sevmedikleri belli oldu seni
- Düzenlendi
acet Konuşmadığımı nereden biliyorsunuz? Aldatmanın her türlüsüne karşıyım, burada postu açan aldatan sizsiniz bende size konuşuyorum. Onların aldatması, sizinde aldatmanızı onaylamıyor. Dışarıda bir sürü suç türü var, erkekler yapıyor bizde yapalım o zaman ne dersiniz? Adam karısını öldürüyor, uyuşturucu içiyor, hırsızlık yapıyor. Bizde bunları yapar mıyız? Şu an sizin işinize gelen aldatmak, sizde erkekler de yapıyor ama diyerek normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Yanlışsınız, çok yanlışsınız. Allah hidayet versin, tövbe edin ve doğru olanı yapın.
- Düzenlendi
acet Ben eşimin ailesiyle anlaşamıyorum, eşimle değil. Aldatmayı onaylamadığım için beni sevmemezlik yapmıyorlar. O zaman eşininde sana neden böyle davrandığı belli oldu diyeyim bende.. Yazık çok yazık. Sırf aldatmanızı onaylamadık diye, geçmiş postlarımda eşimin ailesiyle sorunlarımı bulup onu yazmışsınız. Kadın kadının düşmanıdır derlerdi, asla her kadın için demiyorum ama sen bu cümlenin beden bulmuş halisin. Kendine yakışanı yapıyorsun, yolun da sana baya güzel gelmiş banada yolun açık olsun demek düşer.
lboncukannesi he cnm he dediğinden hadi git şimdi
acet şimdi siz neden kadını tersliyorsunuz acaba yaptığınız doğru mu peki burdakilerin çoğu hatalisin demiş ve kendini anlatmayı birak resmen kadina laf atıyorsun
Senin kendine gelmen gerek onun degil tamami sen alenen aldatıyor sun bunu bir erkek te yapsa boşan deriz veyahut sana davrandigimiz gibi davranmayiz merak etme sen
perimasali802_ tm en düzgün sizsiniz
acet senin gibiler mı terbiye verecek bana haddini bil o zaman utanmaz
acet düzgün biz değiliz kimse değil ilaki herkesin bir kusuru var
Senin yaptığın doğru bir sey mi bir düşün gerçekten samimiyet ile söylüyorum sna