kanalize marshmallowgril 3-4 iyi gene ara vererek belki ama 5-10 var burada 🙃 hayal dünyası çok geniş (yalancı diyelim)
cileklilolipop Sukran ya çocuğumuz yokken duşta çok yapardık ama mecbur artık biri çocukların yanında durmalı 🥺
HurremSultan cileklilolipop valla öyle yorgun düşüyorum ki 😂😂 birde pervane açık yatiyoruz saçım ıslak olunca kafam acıyor 😂 ama bir olmassa olmazim var GİDER ESİMİN DONU VE ATLETİNİ GİYER UYURUM
kimkimki aayhhh hahahah bunu nasıl anlatayım diye düşünüyordum neyse ki sen anlatmışsın yerime 🤣 ikiler üçler okuyunca dedim sabah işe gitmiyor mu bu millet 🤣😀
annistostistosu Sarılır bana öper göğüsüne yatırır başımı saçlarımı okşar bitirdin beni der 😂 bi yarım saat öyle kalırız sonra kalkıp bi sigara içer ikimiz de temizleniriz uyuru z ☺️
pembeahtapot marshmallowgril bana da öyle geliyor ya böyle diyince bazı arkadaşlar insan kendini sorguluyor 😅bende eşimde düşkünüz ama öyle her defasında üst üste asla olmadı ya zaman geçti ya da ilk zamanlar oldu bu durum ana bazılarının adı çıkmış geri vites atmamak için bence 😅😂
marshmallowgril pembeahtapot Aynen öyle böyle deyince bizim cinsel hayatımız yok sanıyorlar bide😂 Biz de eşimle birbirimize düşkünüz yeri geldi her gün yaşarız ama üst üste 3-4 defa normal değil
nilsu HurremSultan sen çok marjinalsin. Beni burda en çok senin yorumların şaşırtıyor. Eşinin boxer atleti daha geniş olduğundanmi giyiyorsun.