cileklilolipop Sukran ya çocuğumuz yokken duşta çok yapardık ama mecbur artık biri çocukların yanında durmalı 🥺
HurremSultan cileklilolipop valla öyle yorgun düşüyorum ki 😂😂 birde pervane açık yatiyoruz saçım ıslak olunca kafam acıyor 😂 ama bir olmassa olmazim var GİDER ESİMİN DONU VE ATLETİNİ GİYER UYURUM
kimkimki aayhhh hahahah bunu nasıl anlatayım diye düşünüyordum neyse ki sen anlatmışsın yerime 🤣 ikiler üçler okuyunca dedim sabah işe gitmiyor mu bu millet 🤣😀
annistostistosu Sarılır bana öper göğüsüne yatırır başımı saçlarımı okşar bitirdin beni der 😂 bi yarım saat öyle kalırız sonra kalkıp bi sigara içer ikimiz de temizleniriz uyuru z ☺️
pembeahtapot marshmallowgril bana da öyle geliyor ya böyle diyince bazı arkadaşlar insan kendini sorguluyor 😅bende eşimde düşkünüz ama öyle her defasında üst üste asla olmadı ya zaman geçti ya da ilk zamanlar oldu bu durum ana bazılarının adı çıkmış geri vites atmamak için bence 😅😂
marshmallowgril pembeahtapot Aynen öyle böyle deyince bizim cinsel hayatımız yok sanıyorlar bide😂 Biz de eşimle birbirimize düşkünüz yeri geldi her gün yaşarız ama üst üste 3-4 defa normal değil
nilsu HurremSultan sen çok marjinalsin. Beni burda en çok senin yorumların şaşırtıyor. Eşinin boxer atleti daha geniş olduğundanmi giyiyorsun.
birana marshmallowgril niye olmasın kız benim kocam göreve gidiyor 4 ay gelmiyor 20 günlük süreçte neredeyse hergün 3 posta kesin yapıyoruz biz 😅