annistostistosu Sarılır bana öper göğüsüne yatırır başımı saçlarımı okşar bitirdin beni der 😂 bi yarım saat öyle kalırız sonra kalkıp bi sigara içer ikimiz de temizleniriz uyuru z ☺️
pembeahtapot marshmallowgril bana da öyle geliyor ya böyle diyince bazı arkadaşlar insan kendini sorguluyor 😅bende eşimde düşkünüz ama öyle her defasında üst üste asla olmadı ya zaman geçti ya da ilk zamanlar oldu bu durum ana bazılarının adı çıkmış geri vites atmamak için bence 😅😂
marshmallowgril pembeahtapot Aynen öyle böyle deyince bizim cinsel hayatımız yok sanıyorlar bide😂 Biz de eşimle birbirimize düşkünüz yeri geldi her gün yaşarız ama üst üste 3-4 defa normal değil
HurremSultan cileklilolipop valla öyle yorgun düşüyorum ki 😂😂 birde pervane açık yatiyoruz saçım ıslak olunca kafam acıyor 😂 ama bir olmassa olmazim var GİDER ESİMİN DONU VE ATLETİNİ GİYER UYURUM
nilsu HurremSultan sen çok marjinalsin. Beni burda en çok senin yorumların şaşırtıyor. Eşinin boxer atleti daha geniş olduğundanmi giyiyorsun.
birana marshmallowgril niye olmasın kız benim kocam göreve gidiyor 4 ay gelmiyor 20 günlük süreçte neredeyse hergün 3 posta kesin yapıyoruz biz 😅
HurremSultan marshmallowgril hergun yazmamış ki bazı zamanlat evli insanlar hergun yapamaz özler yorgun değildir yapar biraz oturur yakınken tekrar yapmak ister vs. Vs. Siz hiç yapmadınız diye kimse yapmıyor mu🥲 hergun hergun dört beş posta atan adam dildo kullanıyordur karısına başka açıklaması olamaz ama bu konuda haklısın 😂😂😂
marshmallowgril HurremSultan Biliyorum her gün yazmadığını ya sık sık yapıyoruz kast etmiş. Yok eğer uzun bi süre 3,5 ay falan uzak kaldıktan sonra yapılır 3,5 posta ama sık sık yapılmaz bence
perimasali802_ cileklilolipop once sariliriz bir müddet konuşuruz vs sonra bir baktik tekrar usteyim 🤣
HurremSultan marshmallowgril dediğim gibi kendi cukunu kullandiginj düşünmüyorum hergun yapanların😂😂🤪
HurremSultan nilsu aşırı rahat ya benimkiler yapışıyor birde rahatsızlat dantel mantel ne öyle xkdkkdmdg iş bitince giyiyorum donumu ohhhh🤪🤪🤪
Coolness Eskobar kraliçesi olduğu kesinde, tombulum öyle bazığğğğları gibi çöplük horozu olmaya meraklı değildir 👁️