• +18
  • Gececi 13 🔥

28 yaşndaym aslen karabüklüym istanbulda dogdm büyüdüm. Ama şuan evliyim bursaya geldm. 17 aylk oglm var 🥰3 senedir evliyim.

igze0101 vohooo meerhaaabaaaa 😁 ben Çiğdem foruma Ankara’dan katılıyorum 23 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 yaşında bi prenses annesiyim 56 kiloyum boyum 1.65 sevgiler 😁 ay dur ( kocasının prensesi kayınvalidesinin gözbebeği asya’nın biricik annesi) yapmasam ölerdiiimmm😁😁

igze0101 ay nolur yapym 😁 kayınvalidem le aram çok iyi hepsi bana aşık o kadar iyiyizki sesimi duymadan uyuyamaz hele eşim heryerde beni sıkıştırıyor ay çok seviyo çok 😁😁

igze0101 zaten kimse çekemiyor mutluluğumuzu herkesin gözü bizde herkes bize özeniyor hep nazara geliyoruz Allah’ım sen koru 😁😁😁

Herkes maşallah desin pleaseee!

igze0101 evet canın eşim Başka Şehirde Yaşıyorsu Goruşmemiz imkansız dı o yuzden evlendik reşit olmamı bekledik sonra çocuğumuz olsun istedik 19 yqşında anne oldum 🙂🙂🙂🙂❤

igze0101 Ben Azeriyim. 21 yaşındayım evliliğimizin 2yılı şubatda tamam olucak.8aylık hamileyim şubatdada bebişimiz olucak inşAllah💃