• +18
  • Gececi 13 🔥

Herkes maşallah desin pleaseee!

igze0101 evet canın eşim Başka Şehirde Yaşıyorsu Goruşmemiz imkansız dı o yuzden evlendik reşit olmamı bekledik sonra çocuğumuz olsun istedik 19 yqşında anne oldum 🙂🙂🙂🙂❤

igze0101 Ben Azeriyim. 21 yaşındayım evliliğimizin 2yılı şubatda tamam olucak.8aylık hamileyim şubatdada bebişimiz olucak inşAllah💃

Deleted4 2 çocuk için cok cok gençsin canım neyse maşallah diyeyim ben 28 yaşındayım düşün bana kalsa 40 ona doğru çocuk yaparım diyorum kazaya gittim 😂 19 yaşındayken mermiden hızlıydım ben nerde çocuk mocuk

Olivetti 😂😂😂ikinciyi yapmazdım da kazaya kurban gittik😂

Naberbenz Yok aya Canım aadet DegiLde Genelikle Burada Kucuk Evleniyorlar Cook Nadir buyuk Yaşta Yani 18 den yukarı Bide Bizim Sevgili Donemimiz Cok Zor Geçmişti Ayrı Şehirlerde yaşıyorduk Goruşmemiz resmen imkansız dı … severek Evlendim Hiiç Pişman Değilim İLk Aşkım İlK Göz Ağrım ❤❤

Panda ayy Ne Guzel Maşallah Allah Kucagınıza Almayı Nasip etsin ❤❤❤❤❤

OzlemAx ne evliliği be kızım okuyup meslek sahibi olup hayatını özgürce yaşayıp gezip tozup sonra evlenmek varken daha gözün bile açılmadan 16 yaşında bi çocuğun evlilikle uğraşması