Kızlar bu deli saçmalık evet ama ben çok kötü bir günler geçiriyorum resmen adamı boşayıp başkasını görmek geliyor içimden eşimle aramıza soğukluk girdi bir süre konışmadık felan 18 haftalık hamileyim ama kendime hakim olamıyorum dua ediyorum vesveseden kurtar beni allahım diye ama bir türlü ona kinim geçmiyor hormonlar dan mı sevgim mı bitti bilmiyorum başkalarına kayacak aklım diye korkuyorum beni zamanında ihmal etti büyük sorunlarımız yok ama çok yıprattık birbirimizi. Sevgim mi bitti bilmiyorum yüzünü görünce sinir oluyorum. Lince takılmaya halim yok anlayanlar yorum yapsın yoksa psikatriye gideceğim

Doktorr beni muayeneden sonra elimi tutarak kaldırdı adamın naifligine bak dedim içimden eşimde hödük gibi durdu. Sanki kendimi değersiz hissediyorum böyle sevgisiz :( bilmiyorum cinsel yönden de soğudum önceki gibi ilgim yok adama acaba hamilelikden mi boşamak geliyor içimden :( sevilmiyorum bişeyler almıyor felan sürpriz yok ne biliyim

beril15 hormonlardan ben eşim yanımda yattığı zaman ayagı deyse gıcık olurdum ittirirdim kaçardım ondan

enerciiiii inşallah öyledir ne zaman geçti peki aynı öyleyim adamın dişlerine taktım kafayı resmen

beril15 hormanlarin dan dolayi böylesin ama zamanla geçecektir inşallah bnde o haftalarda öyleydim tahammül derecem sıfırdı genelde dışarıda iyidik sizde oyle yapin çıkın gezin dışarda vakit ayırın

beril15 tamamen hormon kaynaklı sabır et. Benim eşim bana pas ve demir kokuyordu ya sen düşün gerisini 😅 işinden dolayı dicem ama adam eve gelir gelmez duş alan biri ama yok yani ben o kokuyu alıyordum

beril15 Merak etme geçiyor kalıcı bişey değil biraz seni yıpratacak ama gececek emin ol benim eşimin tanıdığı vardı karısı hamileymiş kocasından tiksinmeye başlamış evi terketmişti şaşırmıştım hatta bende. Bendede olunca hak vermiştim adamdan tiksinmeye başlamıştım ama zamanla geçti

beril15 kızlar bunlar hormonlardan öyle bi hata yapmayın bekle doğumdan sonra da aynı hissedersen o zaman bilemem

beril15 hamileyken hepimize bir dönem oluyor öyle bence ben bogacaktim elimden gelse birde kokuyordu 😂😂😂

perimasali802_ dışarda idik bugün dahada arttı sinirim problem tamamen bende umarım ilerde geçer yoksa sürekli aglayasım geliyor evlilik bu mu diye 8 yıl oldu daha böyle şey yaşamadım :(

Blondie çook sevindim geçmesine inşallah benimde geçer geçmesini istiyorum sebebsiz böyle olmak çok üzücü:( eve gelesim yok işten

beril15 kimmiş o ya genel olarak soğukluk giriyor çünkü biz hamileyiz diye daha fazla ilgi görmek istiyoruz onlarda bunu akıl edemiyor e hormonlar da devreye girince olan oluyor

HurremSultan yaa vallahi aynısı kokuyor adam bana sürekli bi içimde kıyaslama var bide kafayı yedim inşallah geçer 2 bebeğimiz bide acemilik de değil kii :(