• Muhabbet
  • Kimsem yok konuşmak istiyorum :(

berenmiss sence ne yapmalıyım beklemeli miyim 2 3 gün dur alırız seni dedi de zaten iş pazar günü bitiyor yalnızlıktan eşime sardım aramıyorsun sormuyorsun diye bu sefer de kavga ediyoruz ailemin yanına gidicem bile dedim kimsem yok çünkü başımda bir çocuk sadece

berenmiss ordaki iş erkenden bitebilirmiş organizasyon işi yapıyorlar işler karışmış pazar günü bitecek rezil olma çocukla diyeymiş ben gidecektim aslında öğlen böyle söylendi eşime söyledim otelde de yer kalmamış nerde kalıcaz sadece 1 oda var dedi eşim valla can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyorum ya

berenmiss şirket kaynanamın üzerine şirketin üzerine iftira atılmış gazeteye filan çıkacakmış durdurmaya girmişler yetkili kişilerle ama iş daha devam ediyor giderken 2 en fazla 3 güne seni almaya gelicez dediler ama bundan sonraki işi de iptal etmişler 2 3 günden sonra iş bitiyor zaten bende o kadar süre yalnız kalamam psikolojim bozulacak ya 2 gün oldu insan hiç düşünmez mi

perimasali802_ annesi şirketin sahibi imza işi vs olursa diyerek gitti ama sen kal demesi de zoruma gitti yani ben buralı değilim kimseyi tanımıyorum ailesi burda eşimin fakat hepsi yaşlı kitle ne yapayım ben onlarla yani iş de devam ediyor hala pazar gününe kadar yalnız kalacağımı sanmıyorum sinirlenirsem çeker giderim annemlere 500 km aramız ailemle

perimasali802_ benim çocukla da keyif yapılmıyor kardeşim be hep benle oyna babam gelsin oynasın gezdir beni diyo da gezdirecek yer de yok sıkıldım işte bende de huydur yalnız sıkılıyorum ben

vahsikralicee o zaman ailenin yanına gidip ufak bir tatil yap
            Ama kisa süreli olacağı için tad alirmisin bilemem

vahsikralicee bence biraz anlayisli davranin isler karisinca herhalde stresten oyle demistir. Bence biraz dinlen keyfine bak inaniyorum cocugun hiperaktiftir ama idare et. Ne kalbini kir ne kalp kir. Gercekten samimiyetinle soyluyorum esimde cok gec geliyordu bazen is uzuyordu asla kirilmazdim tek basima iki cocukla gece yarisina kadar bekledigim cok oldu. Ekmek parasi emin ol onlarin sorunlari buyuk olmasa asla seni brakmazlardi. Otelde cocukla rahat edemezdin birde onun stresiyle
            Istenmeyen kelimeler soylenirdi bu sefer sen daha cok kirilirdin. Sabret canim sunun surasinda iki gun var. Pazar yaninda olurlar ❤️