berenmiss ordaki iş erkenden bitebilirmiş organizasyon işi yapıyorlar işler karışmış pazar günü bitecek rezil olma çocukla diyeymiş ben gidecektim aslında öğlen böyle söylendi eşime söyledim otelde de yer kalmamış nerde kalıcaz sadece 1 oda var dedi eşim valla can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyorum ya
Kimsem yok konuşmak istiyorum :(
Üste kalsın
vahsikralicee o zaman bu kez gitme ama tavrını koy ezdirme kendini kaynanan gitmeseymiş o kalsaymış evde sen gitseydin keşke
Yani eşin iş amaçlı gitmiş sorun çıkmış kaynana kaypeder niye gidiyor ki hadi babasi gitsin anne ne alaka sonuçta iş yani
berenmiss şirket kaynanamın üzerine şirketin üzerine iftira atılmış gazeteye filan çıkacakmış durdurmaya girmişler yetkili kişilerle ama iş daha devam ediyor giderken 2 en fazla 3 güne seni almaya gelicez dediler ama bundan sonraki işi de iptal etmişler 2 3 günden sonra iş bitiyor zaten bende o kadar süre yalnız kalamam psikolojim bozulacak ya 2 gün oldu insan hiç düşünmez mi
vahsikralicee kız ne güzel işte yat dinlen film keyfî yap ayy çok takilma yaa
perimasali802_ annesi şirketin sahibi imza işi vs olursa diyerek gitti ama sen kal demesi de zoruma gitti yani ben buralı değilim kimseyi tanımıyorum ailesi burda eşimin fakat hepsi yaşlı kitle ne yapayım ben onlarla yani iş de devam ediyor hala pazar gününe kadar yalnız kalacağımı sanmıyorum sinirlenirsem çeker giderim annemlere 500 km aramız ailemle
vahsikralicee ailen çok yakinsa eşine soyle yalniz kalmaktan iyidir yani ama dediğim kafani dinle kendine vakit ayir yani
perimasali802_ benim çocukla da keyif yapılmıyor kardeşim be hep benle oyna babam gelsin oynasın gezdir beni diyo da gezdirecek yer de yok sıkıldım işte bende de huydur yalnız sıkılıyorum ben
perimasali802_ ona da yok diyor gidicem ailemin yanına burda ne yapıyım yalnız diyorum anahtarı da bırakırım gelince gelirim diyorum yok diyo
vahsikralicee o zaman ailenin yanına gidip ufak bir tatil yap
Ama kisa süreli olacağı için tad alirmisin bilemem
vahsikralicee kafaya bak hepsini aynı bunların Allah’ım 😬
perimasali802_ bir onlar haklı demi 😂
vahsikralicee çok haklılar cokkkkk uyuz bunlar valla bak uyuzlar hepsi 🤨
perimasali802_ kaynanama da eskisi kadar yakın olamıycam sanırım tek başına bir çocukla ne yapıcan demedi yani
vahsikralicee bence biraz anlayisli davranin isler karisinca herhalde stresten oyle demistir. Bence biraz dinlen keyfine bak inaniyorum cocugun hiperaktiftir ama idare et. Ne kalbini kir ne kalp kir. Gercekten samimiyetinle soyluyorum esimde cok gec geliyordu bazen is uzuyordu asla kirilmazdim tek basima iki cocukla gece yarisina kadar bekledigim cok oldu. Ekmek parasi emin ol onlarin sorunlari buyuk olmasa asla seni brakmazlardi. Otelde cocukla rahat edemezdin birde onun stresiyle
Istenmeyen kelimeler soylenirdi bu sefer sen daha cok kirilirdin. Sabret canim sunun surasinda iki gun var. Pazar yaninda olurlar ❤️
zuku bakın haklısınız ama ben hayatımda hiç böyle bu kadar uzun yalnız kalmadım ve aile hasreti çeken birisiyim zamanında eşimin dedikleri yüzünden de böyleyim beni buraya getirdi kavga ettik ve bana senin hiçkimsen yok burda dedi benim herşeyim burda dedi ben bunun sıkıntısını da çekiyorum madem bana bu sözü kullandı daha sonrasında hatasını anladı ama özür dilemedi unutturdu böyle davranmamı da çekecek hem ben tek kalıyım arayıp sormasın beni ben aradığımda da naptın diyor ne yapabilirim ya bana naptın diye sorma birsey yapmıyorum çünkü nasılsın de bişey de yani naptın ne sinirimden uyuyamıyorum çok öfkeliyim hemde oradaki iş ne oldu diyorum belki olucak belki olmuyucak diyor bekle konuşup dönücem diyor dönmüyor merakta bırakıyor bugün dönebiliriz diyor sonra belli değil diyor kafamı allak bullak ediyor valla sinirimden ağlıyorum artık
vahsikralicee kayananaya güvenerek mi çocuk yaptin canim sen sen bir annesin desteğe ihtiyacın yokki sen yetersin çocuğuna
vahsikralicee lütfen yanlış anlamayın 15 günlük lohusa halimle eşimi göreve gönderdim bn 35 gün bnden kötü olanlar var kimisi çocuğunu 1 sene göremiyor asker eşleri ne yapsın mesela sizin bu durumunuz bana birazda simariklik geldi en fazla bir hafta kalacak insanlar cokmu sikiliyorsun al bebişinj parka çık bu kitap oku ev temizle yani insanlara bu denli yakınmak bana bencillik geliyor tek başına nasıl yaparım demek ne hepimiz tek başımıza bakıyoruz