Arkadaşlar eşim ailesiyle iş yapıyor iş yapmak için başka şehire gittik sonra benim evimde bir sıkıntı çıktı kayınvalidem ve kayınbabamla eve geldik evdeki işler bitti işteki işler karıştı biz gidelim sen kal dediler gittiler çocuğum babacı babasını sorup duruyor eşim de çok aramıyor dün babam da babam diye tutturdu Ayrıyetten yaşadığım yerde tanıdığım yok eşimin memleketi ve ben evde olmaktan bunaldım ve sıkıldım konuşacak kimsem bile yok ne yapmam lazım deliricem kayınvalidem kötü biri değil yani ama niye kal dedi gitti anlamıyorum normalde çok iyi anlaşırız yalnızlıktan sıkıldım ve daha pazar gününe kadar orda olacaklar büyük ihtimal ben pazar gününe kadar ne yapıcam yaşadığım yer küçük ve hiçbirşey de yok 😔
Kimsem yok konuşmak istiyorum :(
vahsikralicee bütün kayınvalideler iyidir canım ta ki kendi yüzünü gösterene kadar senin yerinde olsam kalmazdım
- Düzenlendi
berenmiss sence ne yapmalıyım beklemeli miyim 2 3 gün dur alırız seni dedi de zaten iş pazar günü bitiyor yalnızlıktan eşime sardım aramıyorsun sormuyorsun diye bu sefer de kavga ediyoruz ailemin yanına gidicem bile dedim kimsem yok çünkü başımda bir çocuk sadece
vahsikralicee neden seni istemiyorlar ben eşimi asla yanlız bırakmazdım bence git kocanın yanına
berenmiss ordaki iş erkenden bitebilirmiş organizasyon işi yapıyorlar işler karışmış pazar günü bitecek rezil olma çocukla diyeymiş ben gidecektim aslında öğlen böyle söylendi eşime söyledim otelde de yer kalmamış nerde kalıcaz sadece 1 oda var dedi eşim valla can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyorum ya
Üste kalsın
vahsikralicee o zaman bu kez gitme ama tavrını koy ezdirme kendini kaynanan gitmeseymiş o kalsaymış evde sen gitseydin keşke
Yani eşin iş amaçlı gitmiş sorun çıkmış kaynana kaypeder niye gidiyor ki hadi babasi gitsin anne ne alaka sonuçta iş yani
berenmiss şirket kaynanamın üzerine şirketin üzerine iftira atılmış gazeteye filan çıkacakmış durdurmaya girmişler yetkili kişilerle ama iş daha devam ediyor giderken 2 en fazla 3 güne seni almaya gelicez dediler ama bundan sonraki işi de iptal etmişler 2 3 günden sonra iş bitiyor zaten bende o kadar süre yalnız kalamam psikolojim bozulacak ya 2 gün oldu insan hiç düşünmez mi
vahsikralicee kız ne güzel işte yat dinlen film keyfî yap ayy çok takilma yaa
perimasali802_ annesi şirketin sahibi imza işi vs olursa diyerek gitti ama sen kal demesi de zoruma gitti yani ben buralı değilim kimseyi tanımıyorum ailesi burda eşimin fakat hepsi yaşlı kitle ne yapayım ben onlarla yani iş de devam ediyor hala pazar gününe kadar yalnız kalacağımı sanmıyorum sinirlenirsem çeker giderim annemlere 500 km aramız ailemle
vahsikralicee ailen çok yakinsa eşine soyle yalniz kalmaktan iyidir yani ama dediğim kafani dinle kendine vakit ayir yani
perimasali802_ benim çocukla da keyif yapılmıyor kardeşim be hep benle oyna babam gelsin oynasın gezdir beni diyo da gezdirecek yer de yok sıkıldım işte bende de huydur yalnız sıkılıyorum ben
perimasali802_ ona da yok diyor gidicem ailemin yanına burda ne yapıyım yalnız diyorum anahtarı da bırakırım gelince gelirim diyorum yok diyo
vahsikralicee o zaman ailenin yanına gidip ufak bir tatil yap
Ama kisa süreli olacağı için tad alirmisin bilemem
vahsikralicee kafaya bak hepsini aynı bunların Allah’ım 😬
perimasali802_ bir onlar haklı demi 😂
vahsikralicee çok haklılar cokkkkk uyuz bunlar valla bak uyuzlar hepsi 🤨
perimasali802_ kaynanama da eskisi kadar yakın olamıycam sanırım tek başına bir çocukla ne yapıcan demedi yani