etoile evet uzucuydu sarılıp ağlamıştım eşimle çünkü o çok önem veriyordu benden de emin oldugu için baya üzülmüştü ben zaten ne bilim kötüydü yani… Ondan sonra sarıldı işte ben güveniyorum falan dedi ama o an kotuydu
İlk cinsel ilişki deneyiminiz 😍🤤
cileklilolipop bende aynısını yaşadım eşim de zorlamadı zaten oda ilkti ve heyecanlıydı o yüzden zorlandık bayağı oda tecrübesiz olunca yanlış yere denedi zorlandım sonra da balayına çıktık zaten olmadı problem var sandım kendimde en son evde oldu zar zor 😂😂😂
cileklilolipop 2015 te evlendim 2 sene hiç ilişki olmadı vajinusmus oldugumu öğrendim septali bir kızlık zarim varmış klinikte vajinusmus tedavisi oldum küçük bir operasyon geçirdim o 2 sene çok zorlandım
HurremSultan nasıl kötü 🥺
gizo00 Yaaa keşke esinizde öyle olsaydı 🙂
tuci ya ilk olunca insan cidden çok korkuyor e birde zor giriyor ya
blabla kız niye agliyonuz ya tövbe estağfurullah 😂
patatesketcap oh oh ne güzel 😍
373738 inanmıyorum o derece mi sarhoş oldun 😂
chicabomb son cümleye çok güldüm 😂😂
fatmake insan kendini istemsizce kasıyor ya coguuu kişide var oo
mahidevran aaa çok garip ilk defa duyuyorum ama benimki de cokkk zordu bir kere girince artık devamı geldi
Elisam2022 bacım hiç korkmadın mi hamile kalırım falan diye
simonedebeauvoir İlk ilişki çoğu kişinin aşırı zor ama vajinismus derecside kötü ya
_rumuzyok gün sanki içimde bişey varmış gibiydi sksjsk
Burda koptum sjshshsh
Betybety Sen halletmişsin işi 😂
busbutun ilki cidden çok zor oluyor ya sanki böyle kapalı bir kutuya girmeye çalışıyor gibi
Lovely_00 2 sene boyunca nasıl durdunuz ya çok illet mis bu vajinismus
cileklilolipop denedik canim o gün olacak bugün olacak sonu ağlamak oldu eşim hep teselli etti vardır bunda da bir hayır dedi bekledi başkası olsaydı çoktan boşardı yani
cileklilolipop ah bende bilsemmmmm😂😂😂😂😂😂ben korktum diye ama eşimde ben ağlıyorum diye herhaldeeee 😂😂😂😂😂