Lovely_00 cileklilolipop 2015 te evlendim 2 sene hiç ilişki olmadı vajinusmus oldugumu öğrendim septali bir kızlık zarim varmış klinikte vajinusmus tedavisi oldum küçük bir operasyon geçirdim o 2 sene çok zorlandım
sonuklale12 Lovely_00 sen yine iyi bacım ben 3.5 sene çektim bunu ama sonu güzel oldu. 1 oğluşum var 6 aylık hemde normal doğumla 😂😂😂
blabla cileklilolipop ah bende bilsemmmmm😂😂😂😂😂😂ben korktum diye ama eşimde ben ağlıyorum diye herhaldeeee 😂😂😂😂😂
cileklilolipop mahidevran aaa çok garip ilk defa duyuyorum ama benimki de cokkk zordu bir kere girince artık devamı geldi
cileklilolipop busbutun ilki cidden çok zor oluyor ya sanki böyle kapalı bir kutuya girmeye çalışıyor gibi
busbutun cileklilolipop çünkü zaten kapalı kendimizi kaptığımız için bence rahatlasak belki açılacak biz de rahat edeceğiz
Lovely_00 cileklilolipop denedik canim o gün olacak bugün olacak sonu ağlamak oldu eşim hep teselli etti vardır bunda da bir hayır dedi bekledi başkası olsaydı çoktan boşardı yani
blabla cileklilolipop hahahhahahahaha şuan banada komik geliyorr😂😂😂ama denedim denedim olmadı ya sonrasında bir sinir boşalması yaşadım bence