cileklilolipop denedik canim o gün olacak bugün olacak sonu ağlamak oldu eşim hep teselli etti vardır bunda da bir hayır dedi bekledi başkası olsaydı çoktan boşardı yani
İlk cinsel ilişki deneyiminiz 😍🤤
cileklilolipop ah bende bilsemmmmm😂😂😂😂😂😂ben korktum diye ama eşimde ben ağlıyorum diye herhaldeeee 😂😂😂😂😂
Lovely_00 Helal olsun eşine gerçekten başkası dayanmazdi belki
blabla O an gözümün önüne geldi de baya komik 😂😂😂😂😂
cileklilolipop düşündükçe ben de gülüyorum 😂 ama kafamız nasıl güzel yanii
cileklilolipop haha valla o derece🤭🤭
cileklilolipop evet öyle ya farkında olmadan oluyordu
cileklilolipop hahahhahahahaha şuan banada komik geliyorr😂😂😂ama denedim denedim olmadı ya sonrasında bir sinir boşalması yaşadım bence
cileklilolipop Ay ne bileyim bosalacaginda banyoya gidiyordu eşim habire hdjdj
cileklilolipop benim ki tam razalet aklıma geldikçe ikimiz de güleriz 🤣ne eşim biliyordu ne ben ben kızlığım bozulsun diye hade koy hade koy diyordum korka korka 🙄🤣vajinusmus olmaktan korkuyordum çünkü eşime hade hade koy diye diye tahrik ediyordum eşim de ön sevişmeyi bilmiyordu hiç bir şey yapmadı kuru kuru yaptık 🤣🤣😂
cileklilolipop çünkü zaten kapalı kendimizi kaptığımız için bence rahatlasak belki açılacak biz de rahat edeceğiz
cileklilolipop
Ya ben birkaç haftadır kendimi hiç iyi hissetmiyorum . İlk defa biriyle bir cinsel birliktelik yaşadım . Aslında tam da yaşayamadık size bundan bahsetmek istiyorum. Bumble da tanışmıştık uzun süredir konuşuyoruz ancak öyle takılıyoruz ve cinsel bir çekim de duyuyoruz birbirimize karşı . Neyse gün ayarladık buluştuk ama buluşma öncesindeki gün tartışma yaşamıştık ve o sorunları çözmeden böyle bi yakınlaştık evde ve benim kafam çok rahat değildi açıkçası . Neyse evde buluştuk böyle birden öptü beni ben de karşılık verdim . Sonra oral yaptım boşaldı direkt . Sonra eliyle vajinama girmeye çalıştı ama olmadı canım acıdı yani bunun sebebi de yeterince ıslanmış olmamam kafamın rahat olmaması ilk deneyim vs hepsi etkilemiş olabilir ancak ben o an şey düşünüyorum acaba vajinusmus olmuş olabilir miyim ya da yanlış yere mi parmağını sokuyor vs aslında ben karşı taraftan da tatmin edici bir yanıt alamadım çünkü suratı falan da düştü ben de olabilir ilk deneyimdi vs deyince ben böyle şeyleri pek yargılamam vs dedi . Sonra ben 10 yıldır yapıyorum ilk defa seninki gibi sıkıntı bir şey görmedim tarzında bir şey söyledi kendimi de iyi hissetmedim . Neyse gerçekten çok saçma biriyle ilk deneyim yaşadım ve daha yaşadığım saçma şeyler de vsr da çok uzun olucak kısa kesmek istiyorum . regl günüm gecikti ve biraz endişeliyim açıkçası . En son yan yana otururken öpüştük o sırada eliyle penisini okşarken boşladı sonra sildik her yeri peçeteyle sonra aradan kaç dk geçti hatırlamıyorum ama kucağına oturdum o sırada korundu tekrar bi sokmayı denedik olmadı sonra eliyle soktu biraz ama yine canım acıdı elinde sperm kalmış olabilir mi ?biraz saçma bi soru olabilir belki ama ister istemez düşündüm böyle bir şey yani peçeteyle silmiştik elimizi falan ama vajinama da çok giremedi .
voyager post açtınız Galiba niye silindi
voyager hamilelik için içeri boşalmasi gerek diyelim dışardan boşalma oldu silindi tekrar içeri girdiyse muhtemelen akma olmuş ta olabilir bilemeyiz adetiniz çok geciktiyse test yapin
Ama gecikme stresten de kaynakli olabilir
perimasali802_ ha yok öyle bir boşalma olmadı . Boşalmalar hep el yardımıyla oldu vajimanın üzerine veya yakın bir yere boşalmadı . Sadece en son kendi eline bulaşmıştı onu sildi sonra benim vajinama eliyle girmeye çalıştı ama yapamadı canım acıdığı için çok az girebildi parmağı . Ben de acaba elini sildi ama yine de kalmış olabilir mi diye düşündüm
voyager hamile olduğunu düşünmüyorum ya strestendir çok büyük ihtimalle. Birde ilk ilişkide öyle olması normal eğer çok kuru olursa tahriş olur kanama bile olur. O gün kanama oldu mu peki
cileklilolipop dimi bence de bir de normalde de her ay regl oluyorum ama düzenli günlerde olmuyo bir hafta geçiktiği de olabiliyor belki öyledir . Kanamam olmadı çok zorlamadık canımın acıdığını söyleyince bıraktık direkt sonraları tekrar denedik ama olmadı yine aynıydı .
cileklilolipop içim rahat oldu biraz daha teşekkür ederim çok endişeliydim