Lovely_00 24 yaşındayım 16 yaşındayken gittim hiç kilo alamadım metabolizmamın çok hızlı olduğunu söylemişti diyetisyen hiç bir sağlık sorunum yok

prenses90 bende aynı öyle şuanda bir sürü vitamin kullanıyorum da öyle kaldı kilo ama her gün az az gidiyor 2 çocuğum var şuanda hamilelik öncesi 42 ydim 2 hamilelikte de 42 ile hamile kaldım yani

kimkimki işte zayıflamamak için yemek yemeğe çalışıyorum ama yine de az az gidiyor 5 ayda 63 ten 50 ye düştüm

ladymomm aynen aslında kilomu korumak istiyorum ama gidiyor ne yapmalıyım bilmiyorum 55 olsam fena olmaz aslında ya

2minnosannesi bende kilomu korumak istiyorum ama çok yemek yiyerek olacak sanırım aksi halde gidiyor işe yaramıyor asla

elif2727 Boyuna göre kilon iyi canım ama yinede almak istiyorum dersen cicibebe biskuvi ve süt iyi aldırıyor😁 Benim boyun 171 doğum sonrası 49 düştüm, benim için en iyisi 52 artık tesadüfmü bilmiyorum cicibebe yedim 53 oldum şuan ve durdum frenledim yeter😆 bir kilonun bile görünüş olarak faydası oluyor 49 kiloyken omuzlarım açık kıyafet giydiğimde sanki kemiklerim çirkin halde görünüyordu😁 şimdi yine görünsede en azından üzeri az et bağladı çirkin durmuyor😁

Goat siz benden daha zayıfsınız boyunuza göre yani ben 42 ye düşmezsem iyi ama nasıl sağlayacağım onu bilmiyorum işte 6 yıllık evliyim o zaman dan beri 42 kiloydum 2. Doğdu şimdi 50 yim işte gitmesin diye çabalıyorum

• Goat bunu yanıtladı.

elif2727 Ben zaten normalde fazla iştahım yok, gün içide devamlı koşturmayla geçiyor bazen yemek yemeyi bile unutuyorum. Akşam yemeye çalışıyorum cicibebeyi ozaman daha fayda ediyormuş yani ettide bence 🤭 denemekte fayda var

Goat ne kadar yemek lazım yani kaç tane ne kadar süt miktar önemli mi

elif2727 gece ye özellikle yiye bildiğin kadar ye yani zorla biraz kendini. Kilo aldırıyo kendimden biliyorum

elif2727 yani bende 1-2 haftada alım olmuştu haftada 1 kilo gibi düşün. Eğer bünyen müsaitse almaya devam edersin zaten

elif2727 bende 26 yaşında iki oğlum var doğum kilom gitti verdim hepsini suanki kilomla kalmak istiyorum 1,68 boy 55 kilo böyle kalsam çok iyi olcak çok su içiyorum gün içersinde öğünlerimi atlamiyorum ekstra bişey kullanmiyorum