Ombre pişmanlığı
Üste çıksın 🌸
perimasali802_ teşekkür ederim 🤩
dfnekk Rica ederim 💐
dfnekk ooooy tonlar arası çok farklı ve hep fırça izi var üstü koyult tonu eşitle desek belli ki fırça izi yine yapacak o soft geçişi yapamayacak becerisi yok gibi
simonedebeauvoir ya aslında ilk gittiğimde kendisi yapmıştı iyiydi bunu elemanı yaptı
simonedebeauvoir kullanamayacağım yani bu saçı az bir ücret de vermedim içim gidiyor
dfnekk doğal durmuyor aslında üstleri daha koyu yapsa daha güzel dururdu
2minnosannesi doğallığı da geçtim sarısı da bi değişik ya toplayınca bile kötü duruyor
dfnekk bence gidip bi konuşun ilk yaptiginiz kişiyle elemanla olacak şey değil bu
dfnekk ben 2 sene önce yaptırdım. Açıcı sürme aşamasını iyi elemanı yaptı. Ama 10 kere tembihledim asıl kuaför gelecek demi bak diye. Sonra kendisi geldi de boya işlemlerini yaptı. Ona bile kaç kere rengimi hatırlattım. Ombreyi nam salmış bir kuaföre yaptırmak lazım. Ben ilk kez yaptırdım 2 yıl kullandım. Kendi saçım iyice uzasın da açma aşaması uzun sürmesin diye bekliyordum. Ama vazgeçtim . Mor şampuandan sıkıldım çünkü ben grimsi sarı seviyorum. Herkesin harcı değil bu işlemi uygulamak bence
2minnosannesi yarın gidip konuşacağım bakalım
- Düzenlendi
dfnekk ya ombreden anlamam ama cok amatörce durmus gerekirse cazgirlik yap ama duzelttir ya da tek renge boya cig sari gibi olmus
Sutlucikolati kendi rengime yakın bi renge dönmeyi istesem tekrar ücret ister herhalde
dfnekk kendi hatasi oyle sey olmaz ya ustele sende eleman degil de sen yapsaydin su an memnundum kendi rengime de donmeyi istemezdim de