dfnekk ooooy tonlar arası çok farklı ve hep fırça izi var üstü koyult tonu eşitle desek belli ki fırça izi yine yapacak o soft geçişi yapamayacak becerisi yok gibi

dfnekk ombrede elemana güvenilmez ya. Gidin görüşün bir çaresine baksın bence. Ombre yaptırmak için kendi saçımın iyice gelmesini bekliyordum. Hevesim kaçtı düz renk kendim boyama kararı verdim. Kuaförler artık elinin ucuyla yapıyorlar işlerini bi ton da para istiyorlar

Mommy12 benim de bu son olsun bu bana güzel bi ders oldu düzelir mi bilmiyorum ki daha kötü olmaz inşallah

dfnekk ben 2 sene önce yaptırdım. Açıcı sürme aşamasını iyi elemanı yaptı. Ama 10 kere tembihledim asıl kuaför gelecek demi bak diye. Sonra kendisi geldi de boya işlemlerini yaptı. Ona bile kaç kere rengimi hatırlattım. Ombreyi nam salmış bir kuaföre yaptırmak lazım. Ben ilk kez yaptırdım 2 yıl kullandım. Kendi saçım iyice uzasın da açma aşaması uzun sürmesin diye bekliyordum. Ama vazgeçtim . Mor şampuandan sıkıldım çünkü ben grimsi sarı seviyorum. Herkesin harcı değil bu işlemi uygulamak bence

Mommy12 aynen kesinlikle öyle aslında ilk yaptırdığım yer burası diye gelmiştim ama eleman yaptı direk bende birşey diyemedim ama gözüm alışmıyor bi türlü aslında bayadır da ombre kullanıyorum

Mommy12 bu ikinci gün ama aynaya bile bakmak istemiyorum ya o kadar taktım nedense yarın gitmek istiyorum bakalım ombre den soğudum

dfnekk ya ombreden anlamam ama cok amatörce durmus gerekirse cazgirlik yap ama duzelttir ya da tek renge boya cig sari gibi olmus

dfnekk kendi hatasi oyle sey olmaz ya ustele sende eleman degil de sen yapsaydin su an memnundum kendi rengime de donmeyi istemezdim de