dfnekk kendi hatasi oyle sey olmaz ya ustele sende eleman degil de sen yapsaydin su an memnundum kendi rengime de donmeyi istemezdim de

Aslında sarisi o kadar kötü değil ama dipleri koyu kaldığı için göze batıyor. Dipleri bi tık daha açık olsaymış daha uyumlu olurmuş. Bir de geçişler çok sert olmuş yani bi anda koyudan açığa geçilmiş. Insallah duzeltebilir

dfnekk çok kötü yapmış bence işinin ehli birine git düzeltsin

dfnekk tam evde aglamalik saç yapmislar açıkken çok kötü değilde topladiginda fena gozukuyo dost acı söyler kusura bakma 🙃

kizatasozu aynennn direk söyleyin işte böyle bende farkındayım çünkü kötü yani açıkken de kötü ilk defa böyle oldu saçım

Cicekliperde ya ben İzmir’de oturuyorum normalde ora da fiyatlar 2500 en fazla 3000 olsun bu ilk yaptırdığım kuaför diye buraya geliyim tekrar demiştim annemlere gelmişken ama kendisi yapmadı 6000 lira da ücret verdim başka bi kuaför için param yokki Şuan ve çok yakında bi tanıdığımızın düğünü var bu saçla nasıl olcak bilmiyorum 🥹

dfnekk ne kadar para verdin bu saça ve kuaförden çıkarken de böyle miydi kızmadın mı bu ne diye

berenmiss çıkarken de beğenmedim aslında bi de evde bakıyım dedim ama yıkayınca daha berbat oldu 6000 verdim

dfnekk 6000 bin mi bence direkt o kuaföre git be bu saçı düzeltin de 5 lira bile almadan yazık günah ya madem o kadar para alıyorlar bari işin hakkını vererek yapsınlar

dfnekk Hiç yapamamış kuaför,keşke diplere dokunmasaydı
                    Kendi renginde dip boya daha güzel duruyor ombrede

gizew öyle bişeyler yapacak galiba şimdi düzeltiyor