2minnosannesi perimasali802_ bnmde bebeisler hemen tutuyor merak etme bunlari vaktinde alırsan koruyor
perimasali802_ 2minnosannesi vala gece gelince yarım saat sonra aldim yani toplam bir saat içinde aldim ben
belladonna HurremSultan Ay evet ya bak onu da ne zamandır göremiyorum artık. Önünüzde örnek alacağınız kişiler var dikkat edin bak 😀
Blondie perimasali802_ ben ella almıştım 5 günlük olanından en etkili dedi eczacı bide en pahalısıydı ama yine hamile kalmıştım fayda etmemişti malesef😭 umarım sende işe yarar
Blondie perimasali802_ benimde hemen tutuyor senin gibi ceket atsalar hamile kalcam o misal hemen tutuyor cocuk
kenan perimasali802_ yok hiç korunmuyorum 😑 millet tutmasın diye dua ediyor ben çift çizgi çıksın diye)) bir çocuğum var ama ikinciyi de istiyorum.
HurremSultan perimasali802_ dkdkd kanka şeyine sahip çıksın söyle tutamadım ne yasa😂😂😂 eşin dörtlemeye mi çalışıyor 🤪🤪
perimasali802_ HurremSultan ay yok kiz 😂 adamin eve girdiği yok ki üçünü kaldıramıyoruz artik dörtte olursa nanay 😂😂😂 Aslında yavaş olmasini ve beni zevke getirmesini soyledim ne olduysa yavaş oldu zaten noldu dedim içinde aktı dedi ondan hoppp eczane 😅