HurremSultan perimasali802_ dkdkd kanka şeyine sahip çıksın söyle tutamadım ne yasa😂😂😂 eşin dörtlemeye mi çalışıyor 🤪🤪
perimasali802_ HurremSultan ay yok kiz 😂 adamin eve girdiği yok ki üçünü kaldıramıyoruz artik dörtte olursa nanay 😂😂😂 Aslında yavaş olmasini ve beni zevke getirmesini soyledim ne olduysa yavaş oldu zaten noldu dedim içinde aktı dedi ondan hoppp eczane 😅
HurremSultan perimasali802_ bende kızıyorum baya önce çıkıyor sonunu eliyle yapıyor napim ya içine kaçarsa diye korkuyorum diyor ama en zevkli kısmı gelmeden önceki kısmı 😂😂😂 o an hamile kalmaya bile razı olabioirim xkskskks
HurremSultan perimasali802_ dkdkdk ben anlık yaşıyorum en kötü özelliğim sonra pişman oluyorum ama o an frenim yok eşim Allah’tan beni biliyor da dinlemiyor yoksa ben şimdi üçüncüyü çoktan doğurmuştum😂😂
HurremSultan perimasali802_ ahahah kocam yani tanıyor beni🤪 cidden ben anın büyüsüne kapılan biriyim herseyde böyle bu ya kötü birşey aslında 😂😂😂
Elmasekeri perimasali802_ çok fena yedin hemde aşkım inşallah işe yarar 😬😬🫢 Buda ders olsun sana ve hepimize 🫣😬kocalara güvenmek yok bu konuda 😃
successfulwoman Keyfinden.zevkinden geri kalma… Sonra gel…ertesi gün hap acil yaz… Bu gidişle bebiş gelir…. Kız dikkat etsene… Olan paraniza oldu.. Çocuklarin rizkini .zevkinize verdiniz..
perimasali802_ successfulwoman ah hiç sorma 🤦 Böyle bir dikkatsizligi yapmamaliydik ilk defa böyle bir şey oldu prez takmadik Bazen takmıyorduk ama böyle değildi çok tuhaftı o gün ve zaten pişmanım inşallah tutmazda Artik anlık bile olsa prezsiz asla 🤐