kenan perimasali802_ yok hiç korunmuyorum 😑 millet tutmasın diye dua ediyor ben çift çizgi çıksın diye)) bir çocuğum var ama ikinciyi de istiyorum.
belladonna HurremSultan Ay evet ya bak onu da ne zamandır göremiyorum artık. Önünüzde örnek alacağınız kişiler var dikkat edin bak 😀
HurremSultan perimasali802_ dkdkd kanka şeyine sahip çıksın söyle tutamadım ne yasa😂😂😂 eşin dörtlemeye mi çalışıyor 🤪🤪
perimasali802_ HurremSultan ay yok kiz 😂 adamin eve girdiği yok ki üçünü kaldıramıyoruz artik dörtte olursa nanay 😂😂😂 Aslında yavaş olmasini ve beni zevke getirmesini soyledim ne olduysa yavaş oldu zaten noldu dedim içinde aktı dedi ondan hoppp eczane 😅
HurremSultan perimasali802_ bende kızıyorum baya önce çıkıyor sonunu eliyle yapıyor napim ya içine kaçarsa diye korkuyorum diyor ama en zevkli kısmı gelmeden önceki kısmı 😂😂😂 o an hamile kalmaya bile razı olabioirim xkskskks
HurremSultan perimasali802_ dkdkdk ben anlık yaşıyorum en kötü özelliğim sonra pişman oluyorum ama o an frenim yok eşim Allah’tan beni biliyor da dinlemiyor yoksa ben şimdi üçüncüyü çoktan doğurmuştum😂😂
HurremSultan perimasali802_ ahahah kocam yani tanıyor beni🤪 cidden ben anın büyüsüne kapılan biriyim herseyde böyle bu ya kötü birşey aslında 😂😂😂
Elmasekeri perimasali802_ çok fena yedin hemde aşkım inşallah işe yarar 😬😬🫢 Buda ders olsun sana ve hepimize 🫣😬kocalara güvenmek yok bu konuda 😃
successfulwoman Keyfinden.zevkinden geri kalma… Sonra gel…ertesi gün hap acil yaz… Bu gidişle bebiş gelir…. Kız dikkat etsene… Olan paraniza oldu.. Çocuklarin rizkini .zevkinize verdiniz..
perimasali802_ successfulwoman ah hiç sorma 🤦 Böyle bir dikkatsizligi yapmamaliydik ilk defa böyle bir şey oldu prez takmadik Bazen takmıyorduk ama böyle değildi çok tuhaftı o gün ve zaten pişmanım inşallah tutmazda Artik anlık bile olsa prezsiz asla 🤐