blabla gizew bana gidelim falan dedi bende o an bir şey demedim orda hatalıyim oda söylemiş gelcez falan diye
blabla asyarana yok canım daha onlar kaybetti haklarını gitsem bile hiç bir seye elimi sürmem önceden yemek falan hep bendeydi şimdi anası yapsın umrumda olmaz
blabla Bubenimoykumm bencede çok mantıklı söylüyorsun canım şimdi gitmezsem eşimde diyecek gitmedin gelmedin şu bu
Bubenimoykumm blabla yani canım aklın yolu bir . Bir dediğini yap bakalım karşılığını bulacakmısın. Ona göre yol iZlersin.
blabla Bubenimoykumm aynen öyle aileside eğer saçma sapan şeyler yaparsa eşimde bir daha gidelim derse bak ben gittim senin ailen bana bunu bunu yaptı bende gitmek istemiyorum derim
blabla perimasali802_ yok canım o eşşek ben gitti yaniii yüz vermem kızımla ilginirim sadece sırf huzursuz olmamak için gitcem tek göndersem eşimi hem doldururlar hemde bak gitmedin falan der en azından benim ona dilim olsun😂😂😂
blabla perimasali802_ orası öyle benim vijdanım rahat kendimden şüphem yok varsın gerisini onlar düşünsün benim gibi bir insanın iyiliğinden mahrum olacaklar
kurabiyevarsimitvar blabla yani ailesi seni aşağılayan bir tiptense benş savunacaksan arkamda duracaksan hem bana hem aileme söz ettirmeyeceksen olur gidelim ama aynı şekilde benim aileme de gideriz. De
blabla kurabiyevarsimitvar yok kendisi zaten kabul ediyor benim aileme gideceğiz oraya da diyor bencede o şekilde konuşayım bir
2minnosannesi kurabiyevarsimitvar @blabla aklın yolu bir gitme demem ama gidince de ufacık birşeyde arkanda dursun seni korusun sen mecbur değilsin onların mahkeme suratlarini çekmeye bn bebeğimle ilgilenirim bak bnden fazlasını bekleme falan diye anlat erkekler ana evine gidince 180 derece değişikleri için sen simdiden yolunu yap güzel güzel gidip gelelim bn gerilmek üzülmek istemiyorum de