anonim9 aynn öyle maalesef oyle oldu
Sağlığı yerinde olsun da gerisi muhim değil 💗
Online diyet önerisi
anonim9
Liste kolay olsun, evde rahatlıkla bulup yapabileceğim malzemelerden oluşsun, mutfak masrafı olarak cep yakmasın, sürdürülebilir ve doyurucu olsun diyorsan instagramdan İZELUS ya da İzel Danabaş diye aratıp bakabilirsin. Hem kendisi çok tatlı bir kadın, hem listeleri kolay hemde fiyat olarak uygun. Benim postlar da paylaştığım listeler ona aitti hep
perimasali802_
Beni buraya getirecek bir güç bir kuvvet lazım sjjdkdksl
ladymomm ne olabilir acaba 😂
perimasali802_ evet canım kesinlikleee 🫠
ladymomm senin posttaki gönderileri ekran almıştım ama beni kontrol edecek bir güce ihtiyacım var 😂😂😂 tamam canım bı bakacağım ben buna. Her gün iletişim halinde oluyo muydunuz peki gün sonu raporu gibi, sana spor oneriyo muydu egzersiz ekliyor muydu içeriği nasıldı biraz anlatır mısın. Tam da dediklerin gibi istiyorum vallahii daha başkasını kaldiramam biliyosun 🤪
anonim9 boşuna para vermeyin karatay diyetine uyarsanız çok güzel kilo verirsiniz aslında diyette demeyebilirim sağlıklı beslenme daha önce ben 2 ayda 20 kilo verdim karatay diyeti ile sabahları da kaynamış suya bir tutam maydanoz ve yarım limon sıkın için çok faydası oluyor şeker ve undan uzak durun bende başlayacam tekrardan baya kilo aldım dikkat etmedim hamilelik hastalık vs derken fazlasıyla aldım 🥺
Bende yeniden başlayacağım nasıl yapalım @ladymomm etme gel yine eskisi gibi olalım🥲 post bekliyorum motivasyon istiyorum ama kararlıyım başlayacağım ben kendi çapımda🥴
Angellove2010 sorun şu ki ben uyamiyorum 😂😂 geçen günlerde burdaki arkadaslarimizla çok gyzel ilerledik 3 hafta falan devam ettim kararlı şekilde. Ama buraya giremeyince geri bozuldu diyetim. Birinin beni kontrol etmesi lazım benim birine hesap vermem lazım diye düşünüyorum. Çünkü daha öncede çok bozdum başladim
Bende bende istiyorum zayıflamak sanırım @ladymomm girmeyince hepimiz pes etmişiz hadi tekrardan baslayalimmm
Aglicaktabikolaymi ahahshs yine eskisi gibi olalım 😂😂 aynen yaaa ama şimdi değil lütfen 😂😂😂
anonim9 tamam ne zamann🫠
Aglicaktabikolaymi ah bı bilsem onu 😂😂😂😂 havalar bı tık serinleseeeee. Oğlumu yatak odasında yatırma havalarını bekliyorum vallahi. Şimdi klimada salonda yatıyo gündüz uykularını ne spor yapabiliyorum ne bişe
Aglicaktabikolaymi
Ben şu an mental olarak hazır değilim 🥲 spor olmadan diyeti sürdüremiyorum ve şu an spor yapacak kadar da sağlıklı değilim. İnşallah çözebilirsem bir yerden başlayacağım bende