Yeyaaaa kotu 😱😱
Bizde adetdir kiz tarafindan 2 kisi gelir kizi eve birakir sebep bu kiz yalniz degil ailesi hep yaninda diye erkek tarafina gostermek

Dugunum.baska ilde idi 4 kisi geldiler bizim tarafdan gece 3 de gittiler. Sohbet muhabbet ediyorlar esimde gozlerime bakiyor ne zaman gidecekler diye.
Gelinligimi yengem cikartmisti.
Esim cok sinirlendi ilk gunumuz bizim bnm hayalim vardi ben cikarticaktim gelinligi, seni kapidan kucagimda sokucaktim diye. Butun hevesimiz kursagimizda kaldi.

Bizimkiler gitti taki sayildi esimden trip yedim dondu kicini yatti uyu 3 gece koltukda yattim.

Sinirlerim bozuldu benimde yatagimi yadirganim
Balayina kadar yakinlasmadik

Yeyaaaa valla insanin içinde ukte kaldi bazi seyler.
    Zaman gecsede unutmuyor.

O yuzden sen sen ol kimseyi getirme yaninda 😂😂

Ben çok duyusalım ailemle aynı şehirde olmamıza rağmen düğün salonundan çıkıp eve geldiğimizde hüngür hüngür ağlamıştım eşimin ailesinden vir kaç kişi gelip bizi eve bırakmışlardı bi kahve içip gittiler onlar gidince ben daha da çok ağladım eşim susturamadı beni beni susturmak için bir çok yol denedi ama başaramadı sonra annemi aradı sesini duyuyum sa rahatlıyım diye annemden üzüntüden bayılmış onu duyunca dahada kötü oldum sonra iyi olduğu haberini aldım ama sakinleyemedim ama yatağa geçince hepsini unuttum güzel bi birlikteliğimiz oldu sonra ağlamaya yine devam ettim tabiki

OzlemAx canim baska posta yazacakti ama bu posta kismetmis 😂😂

Ozaman cevap vereyim

Afiyet bal seker olsun 😂😂

Deleted4 aynen Canım Yaa Hepinize Birer Nutella ismarliyim 🍫🍫🍫🍫🤣

Sexysempanze Bizimde İlk Gecemiz Cok İyi Gecti Sayılmaz 🤣 Biz Kaçarak evlendik Erkek Tarafı Biliyordu Kız tarafı malesef 😌 cok kotu Ya Bizim buralarda Ciftleri Gerdek gecesine sokarlar ve kapıda 2 kadın yengeleri beklerler cok kotu 😞😞😞 utanç verici bişey di

Yeyaaaa Düğün sonrası eglenmeye gitmiştik saat 4 gibi eve geldik kucağında girdik eve sonra taki saydık.Sonra sacimi falan çözememe yardim etti eşim (benim saclarim fazla uzun) sonra duş aldık yatağa gittik biraz ağladım ailemden ilk defa ayrı uyucam diye nasil aliscam nasil olcak diye sohbet ettik sonra yarıldık uyuduk

Bizim ki de cok güzel geçmişti gündüz kayinvalidemdeydik gelin alma oldu akşam 9 a kadar orda oturduk akşam eşim otel ayarlamis otele gittik yolda müzik Sonses otele girdik suslenmis güller falan gelinliğimi eşim çıkardı sonra duş vs aldık sonra birliktelik oldu sarıldık uyuduk sabah da kalkıp balayına gitmiştik 🥰 ahh nasıl özledim o günü ya

OzlemAx ayy hala bunlarmi kaldi.
        Yani sizde zamaninda yasadiniz kalkip bir baskasina yapmak niyee anlamis degilim