Cook güzeldi🔥 dugun öglendi bizim gelinlik 20 kilo nasil yoruldum imam nikahimiz daha yapilmamisti eve geodik disari yemeye gidelim dediler adim atmam dedim 😂 öyle yorulmustum. Neyse bekle bekle ki hoca gelsin esim ortada dönüyo ben nasil korkuyom😂 6 da eve geldik 9 da hoca geldi zaten ben dayanamadim gelinligi cikarcam dedim eltim cikardi gelinligimi😂 simdi cok gülüyoruz neyse ben yırtmaçli geceligi giydim üstünede elbisehoca gelene kadar nikah kiyildi sonra kaynim esimle bisyler konustu nazik davran fln dedi heralde demesede olurdu zaten esim cokk anlayisli naziktir kaldik bas basa esim elimden tuttu kaldirdi sarildi cok sukur dedi sonra ben çekine çekine hadi dedim devami kalsin😂😂😂😂🔥

Yeyaaaa bizimde imam nikahimiz dugunden sonra kiyildi 6 kisi evde nikah kiydik sonra biraktilar esimle giyindik yesil puantiyeli pijama takimim vardi meshur suan hatirlayinca hala guluyorum tabi cahillik sonra tv izledik falan esim hadi dedi o hadi dedikten sonra bir korku bir korku anlatamam korkudan titresim benim.esim hic anlayisli degildi yapmayalim dedim olmaz dedi ben ertesi gun piknige gidemem dedi( dugunun ertesi gunu butum aile piknik ayarlanmisti ) balayina gitmedik.. zar zor oldu birseyler iste

Deleted4 kız bence sen bizlere özel bir grup kurup özel ders ver muhteşem takdıklerın var 😂 bıraz örnek alalımm senden

Deleted4 valla sayende cinsel hayatımıza renk geldi neşe geldi şevk geldi ilham verıyosun bizlere😋😋😋

Yeyaaaa eve gel dus al ve uyu bu şekilde geçti 😀😀

1anne1panda bacim bizimkiler zarzor girince bari aradan taki da ciksin dedik.
    Zatem esimle o sinirle halvet malvet dusunmedi döndü kicini yatti uyu

Sexysempanze saçmalık altınlar bi yere mi kaçıyor da saymaya gelmişler gerdek gecesi yenge gelinlik çıkarıyor gidin allahınızı seversiniz zihniyete bak ya adam iyi 3 gün bakmamış ben olsam 1 hafta bakmazdım haklı çünkü affedersiniz ilk gecenin içine etmişsiniz

Bosnak5454 ne dememi isterdiniz acaba
        Evimden gidin kocamla seviscem baska zaman sayalım mi deseydim.

Bunu benim degil karsi tarafin dusunmesi gerekir.
        Ben yorgun argin il degistirip evime gelmisim. Karsi tarafta anlayis yoksa ben napiyim