Aglicaktabikolaymi ESMERBOMBA_ yok ben baya saldım koruyamadım malesef ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah🤭
Aglicaktabikolaymi elizyaa aynen bende son kaçamaklar bugün🤭 peki neler yapacaksın nasıl besleneceksin spor yapacakmısın? Benimki hem aralıklı oruç hem sağlıklı beslenme artı leslie yapacağım bakalım💃
elizyaa Aglicaktabikolaymi ilk yaptığım gibi devam edicem sağlıklı beslenme ,porsiyon kontrolü , 2 5lt su ,grow with jo egzersizi İlk güne özel kampanya olarak dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum 😂
Aglicaktabikolaymi Zamansiz_ yaa anlıyorum senii neyse evine hoşgeldin o zaman🌸 yerleş iyice sonra bakarsın ne zaman hazır hissedersenn💃
yavuzzzzzz elizyaa bende iki ayda 8 kilo. Verdim şimdi 73 oldum bi 10 kilo daha vermem gerekiyor bende varım , insan buraya yazınca motive oluyor
merve1628 Ben de yarın başlıyordum kızlar aralıklı oruç ve eliğtk yapıcam inşallah bi 10 kg da ben hedefliyorum
elizyaa newmommy_ bende edemiyorum şu an kafamda soğuk sıcak kahveler makarnalar tatlılar dolasiyorrr🤣🤣