Aglicaktabikolaymi elizyaa aynen bende son kaçamaklar bugün🤭 peki neler yapacaksın nasıl besleneceksin spor yapacakmısın? Benimki hem aralıklı oruç hem sağlıklı beslenme artı leslie yapacağım bakalım💃
elizyaa Aglicaktabikolaymi ilk yaptığım gibi devam edicem sağlıklı beslenme ,porsiyon kontrolü , 2 5lt su ,grow with jo egzersizi İlk güne özel kampanya olarak dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum 😂
Aglicaktabikolaymi Zamansiz_ yaa anlıyorum senii neyse evine hoşgeldin o zaman🌸 yerleş iyice sonra bakarsın ne zaman hazır hissedersenn💃
yavuzzzzzz elizyaa bende iki ayda 8 kilo. Verdim şimdi 73 oldum bi 10 kilo daha vermem gerekiyor bende varım , insan buraya yazınca motive oluyor
merve1628 Ben de yarın başlıyordum kızlar aralıklı oruç ve eliğtk yapıcam inşallah bi 10 kg da ben hedefliyorum
elizyaa newmommy_ bende edemiyorum şu an kafamda soğuk sıcak kahveler makarnalar tatlılar dolasiyorrr🤣🤣
kaardelen elizyaa Bende yarın tam başlayacağım spora. Keşke wp yada Instagram grubumuz olsaydı kızlar. Ordan fotoğraflaşırdık falan motive için harika olurdu
elizyaa kaardelen ya burda bir ara yapıldı grup gibi fotoraf atmalar tarti görüntüsü atmalar falan çok güzel olmuştu ama hala fotoraf atmayı bilmiyorum buraya eksiğim o 😂🥲