Bende yarın başlamayı düşünüyorum tekrardan. @ladymomm la 3ayda 10kilo verdim sonra yazın bıraktım 3kilo tekrar aldım şuan 76kiloyum. Başlayalım💃
Diyet arkadasi aranıyor😻
Yokmu başka diyet yapmak isteyen yahu @anonim9 @aselinannesi9398 @ESMERBOMBA_ @perimasali802_ @ladymomm @Zamansiz_ @newmommy_ hatırlayamadım hepsini🥴
Aglicaktabikolaymi kız ben korudum kilomu şuan hala aynı kilodayım evet bende 10 kg verdim şimdi bi 10 kg daha vermem lazım Allah izin verirse
Bende başlamak ıstıyorum
elizyaa cano ben varım ama çok sık giremem haberin olsun 😘
Aglicaktabikolaymi bende yarın pazartesi diye bugünden role gireyim dedim evde tatlı var son bir kaçamak yaparım bugünde yarın tam anlamıyla başlarım diye düşündüm 😁🤣
Aglicaktabikolaymi yaa ben yeni dondum izinden bi kac hafta ev cocuklar kafa anca toparlarim diyet rafta 🥲🦦
ESMERBOMBA_ yok ben baya saldım koruyamadım malesef ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah🤭
elizyaa aynen bende son kaçamaklar bugün🤭 peki neler yapacaksın nasıl besleneceksin spor yapacakmısın? Benimki hem aralıklı oruç hem sağlıklı beslenme artı leslie yapacağım bakalım💃
Zamansiz_ yaa anlıyorum senii neyse evine hoşgeldin o zaman🌸 yerleş iyice sonra bakarsın ne zaman hazır hissedersenn💃
Aglicaktabikolaymi bnde bıraktım ya 🥺
Toparlanmam zaman alır gibi
Aglicaktabikolaymi ilk yaptığım gibi devam edicem sağlıklı beslenme ,porsiyon kontrolü ,
2 5lt su ,grow with jo egzersizi
İlk güne özel kampanya olarak dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum 😂
ESMERBOMBA_ tamam canım arada hatırlat kendini 😂
elizyaa özel kampanyana bayıldım😂
perimasali802_ olsun sen iyi ol da diyet nasıl olsa yapılır🌺
elizyaa bende iki ayda 8 kilo. Verdim şimdi 73 oldum bi 10 kilo daha vermem gerekiyor bende varım , insan buraya yazınca motive oluyor
Ben de yarın başlıyordum kızlar aralıklı oruç ve eliğtk yapıcam inşallah bi 10 kg da ben hedefliyorum
Aglicaktabikolaymi yapmam lazim da istahimi kontrol edemiyorum askim ya