Mavininannesi lanjalee onu hiç saymıyorum yaa eşimle ilk tanıştığımız da favori dizimizdi önceden de ikimiz de izlemiştik zaten ama sevgili olunca birlikte izledik 😀😀
Mavininannesi lanjalee Avrupa yakası,yalan dünya,leyla mecnun Muhteşem yüzyıl Aşkı memnu Adini Feriha koydum Deniz yıldızı Beni affet Unutma beni bu böyle uzar gider sevdiğim ve tekrar tekrar izlediğim diziler
Mavininannesi lanjalee ay evet onuda eşimle izledimmmmm Hatirlaa sevgili o mesut geceyi Çamların altından verdiğin buseyi Beni mesut ettin Sende olasınn Aşkımı inkar edersen Allahtan bulasın
Oluyorumanlasana Medusa sen benim kimin en yakın arkadaşı olduğumu biliyor musun be köpek 😂kimin nar tanesiyim nur tanesiyim ben biliyor musun 😂😂her sahne ayrı güzel
Medusa Oluyorumanlasana kimin nar tanesiyim nur tanesiyim ben biliyor musun 😂😂 Hahahahshhshdh her seferinde her sahnesine gülüyorum😂
zarifhanim lanjalee Nurten bana niye haber vermediniz? Ne haber vermesi Erdal? Oruç tutmuyorsun ki sen. Olsun sahurun tadı başka oluyor. Şimdi burada gülüp eğleneceksiniz benim haberim olmayacak orada. 😅 benim de çok sevdiğim dizilerden biri. Erdal ve İskender favorim 😅
lanjalee zarifhanim çok güzel diziydi gerçekten, bazen hala izlerim ben 🥰 mecnunun tavırları çok komiğime gidiyo 😅