• Cinsellik
  • Evliyim ilişkide hiç zevk almadım

6 yıllık evliyim eşimden öncede kimseyle birlikte olmadım ,evliliğim çok kötü gidiyor eşim çok iyi bir insan ama sen demeden birşey yapmaz önemsemez düşünmez dersen gider yapar anca ilk anneler günümde akşam 6 da hadi anneler günün kutlu olsun demişti sadece. Hep bir neden aradım içimin soğumasını buna bağladım ama arkadaşlarımla konuştuğumda cinsel ilişkilerinden çok zevk aldıklarını ve ilişkilerini diri tuttuklarını söyledi eşim haftada 1 10 günde 1 falan anca ister hayır demem ama hiç zevk almadım ben nasıl bir duygu olduğunu bile başka kimseyle birlikte olmadığım için bilmiyorum sizce bu kadar soğumam ve uzaklaşmam cinsel hayatımınız çok zayıf olmasından kaynaklımı? Yakın zamanda boşanmak istedim ama o istemiyor bunlar bazılarına göre boşanma sebebi sizcede öyle mi?

Cupcake Benim nazarımda cinsellik ve yatak odası evliliğin tamirhanesidir. Nice kavgalar belki sindiremeyenler,bir sarılma, bir öpüşmeyle son bulur.
    Nitekim evli olduğunuz insan,iyi bir baba, sorumluluk sahibi bir insan olabilir ama size eş değil.
    Ne denir pek bilmiyorum ama umarım kendiniz hakkında en sağlıklı kararı verip güzel günler yaşarsınız..

gizew ne güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederim❤️

Cupcake bence bosanma sebeplerinden biri olabilir cinsel hayatinizda ki sorunlar da sogumaya sebebiyet verir net yani peki esinle oturup bastan aşağı tum sorunlar konusmayi denedin mi ? O ne diyor bu duruma? Kendi halinden memnun mu ? Bi de o her istediginde tamam deme

Cupcake Mutlu olursunuz umarım,kararınız ne olursa olsun..

Sutlucikolati konuştum düzeltcem kendimi olur mu ben seninle olmak çok istiyorum seni çok arzuluyorum diyor kendi ama evde çıplak gezdim gene bana bakmadı bende onu arzulamıyorum bilmiyorum ki nasıl bir his , arkadaşım eşim bacağımın ucunu görse yatak odasındayız diyor ama eşim memnun olduğunu ve onu tatmin ettiğimi söylüyor evimiz dağılmasın seni seviyorum diyip boşanmıyor

Başka yorumu olan yokmu çok önemli lütfen😔

gizew aynen öylee bizde ne zaman küs olsak kendimizi yatakta barışmış buluruz çok iyi tespit

Cupcake evlilikte cinsellik önemli evet ama herseyde bu demek değil eşinizin karakterini siz bizden iyi bilirsiniz bunu konuşmayı aşmayı deneyin onunla ilgili düşüncelerinizi onunla paylaşın konuşun aile terapistini herkese öneriyorum eşimle ben de gittim özellikle gidiyoruz hatta bazenleri ilişkimizin temeli sağlam olsun diye

Cupcake eşiniz sizinle ilgili bi problemi yok zannımca başka biriyle evli olsaydı yine bu modda takılırdı belki adamın normali budur . Arkadaşlarınızla cinselliği konuşmayın ister istemez kıyaslama yapar moralinizi bozulur . Zaten eşiniz çok iyi biliyordur 10 günde bir cinselliğin normal olmadığını ikna edin cinsel terapiste gitsin belki cinselliğe bakış açısıyla alakalı bir problemi vardır

Cupcake canım bak kimsenin dediğine inanma öncelikle dışarıda özellikle kadınlar kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor ben kimseye inanmam ben kendime bakarım sende kendine bak eşin eğer söylediğinde yapıyorsa inan bana bu dünyadaki çoğu kadından şanslısın seni aldatmıyorsa sana vurmuyorsa seni seviyorsa bu bir nimettir çünkü dışarıda ne dertler var evinin eşinin kıymetini bil söyle yapsın o zaman özel gün kutlansın mı istiyorsun 1 gün önceden söyle hediyemi istiyorsa. İstediğin hediyeyi söyle alıyorsa yapıyorsa inan bana çok sanşlısın kimsenin dolduruşuna gelme aman bana böyle yapıyor şöyle yapıyor demelerine inanma doğruysa bile seni ilgilendirmez herkesin evliliği kendine başkasının hayatı üzerinden kendine mutsuzluk biçme inan bana şimdiye kadar tanıyıp mutluluk içinde yüzdüklerini söyleyen arkadaşlarımın %90 ı yalandı

gizew aynen canım kimse üstüne alınmasın tabi kimseyi tanımam etmem ben Kendi hayatım üzerinden gördüğümü söylüyorum erkek aldatmıyorsa dövmüyorsa sövmüyorsa evine geliyorsa inan bu bir nimet yani hayat keşke toz pembe olsa ama öyle değil keşke çok çok romantikte olsalar ama bu artık daha ötede bişi olmuş önce temel ihtiyaçları bike sağlayaman kocalar o kadar çokki

Cupcake zevk alman için önce zevk noktalarını keşfetmeyi öğren, sonra zevk alırsın zaten . Çoğu erkek ilişkide zaten yönlendirilir şuraya şöyle yap bunu böyle yap filan falan .
                  öyle olursa zekde alıyor insan