• Muhabbet
  • Nefret ediyorum sonradan farkına vardım lanet adam

Ne kadar mal salak gerizekalıymışım meğer ben bu adamı gözümde büyütüm aptalım ben ya ne desensiz haklısınız. Son zamanlarda da çok değişti zaten size yemin ederim ki içimde zerre sevgi yok bugün işten 5 de çıktı arkadaşıyla gitti onu bıraktı 2 saatlik uzakta biyere inanın eski ben olsa burada bugün 10 tane post açmıştım eşim biyere gitti öyle böyle diye ama umrumda değil iki çocuk var gelir 5 dk ilgilenir tamam kafam şişti der yatar koltuğa yatana kadar telefon bakar 11 de yatar zıbarır. Bugün arkadaşının ordan geldi kuzenin oraya gidip gelcem dedi bişe istemiş onu bırakacakmış bende iyi dedim noluyo sana diye bağırıp çağırdı bişeyler fırlattı küfürler ediyo lanet diyor bana harbuki artık onu takmıyorum kendimle ilgilenmeye başladım bende son 3 gündür baktım zorla mı bana ilgi göster diyim banane çocuğu salladı tv internette bağlanmıyor diye kumandayı durduk yere duvara fırlattı kırdı sonra gitti yattı bende yastığımı aldım içerde yatacağım artık cidden soğudum kızlar ya biyerim olsa anında giderim ama yok işte. Zorla kendimi sevdirmeye çalışıyorum falan boş yani böyle yapmaya da devam edeceğim yanında yatmam şimdi daha çok soğukluk olcak diyeceksiniz ama bişe hissetmiyorum adama çenesi bi bana yetiyor kendi ailesi onu yerin dibine sokuyor bi bana gücü yetiyor.. vurcam şimdi sana diyor tabi yapmadığı şey değil insan değer verdiği insanın canını yakmaz ki çok kez yaşadım hamileyken olsun falan gözümün altında da var darbe ah ah

Pembepanterr bu saaten sonra gerçekten böyle olcak kıymet bildiği yok bişe yok sanki bana değer veriyorda beni el üstünde tutuyormuş gibi

sizene keşke kadınlarımıza bir hak tanınsa kimse böylr öküzleri çekmek zorunda kalmasa😭 çok üzülüyorum Allahım yardımcın olsun,ne güzel ailen yurt dışında bir şekilde git hem senin hem çoçugun hayatı kurtulur

sizene okurken sinirim bozuldu anlayışsınız odun her bka gücü var çocuklara gelince yorgun sanki babanın evinden getirdin sen çocuğu hamilelikte bile şiddet uyguladı diyorsunuz ailenizin yanına dönseniz arkanızda olmaz mı

sizene off biri daha yazdı kocasından tokat yiyen,onunla karıştırdım kuzum k bakma,kimsesizlerin kimsesi Rabbim yardımcın olsun bir çıkar yol bulursun inşallah böyle yaşamak bir zulüm bir gün deyil bir ömür🥹

basakk ailem yok malesef hiçbir zamanda olmadı şöyle bi düşünüyorum hamilelikte bile şiddet gördüm ne diye bu kadar bağlılık bu adama her tartışmada bana vururum bak bi tane diyor işi zor desem değil bu devirde millet iki iş yapıyor onlar napsın eve geliyo eşşek gibi uzanıyor telefon bakıyor muhabbeti yok bişeyi yok 5 dk ilgileniyor tamam çocuklarla oyna ilgilen biraz diyorum oluyor bi kavga

sizene
              Ailem yok diyorsun, belki de onun eksikliğini eşinle tamamlaya çalıştın o yüzden de bu kadar hatalarını görmezden geldin, affettin.
              Bazen insanlar yaşayamadıkları şeyleri başka bir insana tutunarak yaşamaya çalışırlar ve o kişiyi kaybetmekten korkarlar. Senin ona vereceğin en büyük ceza yatağını ayırmak değil, ona verdiğin değeri kendine vermeye başlamak olacak.

sizene kıyamam sana kuzum yaa hepimiz birer annenin evladıyız annelerimiz duysa bu yaşadıklarımızı cektiklerimizi ne kadar üzülürler halbuki benim kayinvalidem bana hırsız damgası vurdu ( eşim arkamda neyseki her konuda ) öyle birsey yapmaycagimi biliyor kendi ailemde eşimde annem duydugunda ne diyorsun sen yaa diyip bayildi kadıncağız kendisine bir annenin evladı sen ona yapsan aynı şeyleri annesi babası ablası abisi varsa hepsi başına çöker herkesin evladı kendine tatlı sende takma önüne bak evladına ilgilen onunla ilgilenme ama aynı evin içinde yaşadığınızı da unutup soğuk davranma daha çok üstüne düşmez soğur trip atıyor falan der kendisi de bir fırsat bulmuş olur hersey normalmiş gibi davran ama ilgilenme de birsey soruyorsa sen bilirsin de bi yere gidecekse tabi gidebilirsin de arama sorma disaridayken evinin bir ihtiyacı varsa mesaj at şu şu alınacak diye en fazla muhatap olduğun konu bu olsun

sizene sana vururum bi tane derken sen bi tane asılsan nolur. Dövmeye başlar mı seni. Yani hayatının sonuna kadar seni hep bu şekilde mi tehdit edicek. Onun vurmasına kalmadan sen onu bi güzel dövsene. Bizim de içimiz soğusun. Bence sen ailen vs olmadıgı için eşini kendinde bu kadar takıntı haline getirdin. Gözünde çok büyüttün onu. Bırak bir süre umrunda olmasın. İnan senin de kafan rahatlar.

Sutlucikolati işte o yüzden soruyorum ya aşkım dövmeye başlar mı diye. Bi okkalı yapıştırsa felegi şaşsın. Deliriyorum erkeklerin böyle kadınların üstünde baskı kurmasından üstünlük saglamasından cinnet geliyor bana. Tehdite bak döverim vururum.

papatyamsigibi bi kavgada gosterse azicik kendini adam bi durur da bazilari ondan da anlamaz vallahi cok riskli ya Allah korusun haberlerde neler duyuyoruz

Sutlucikolati benim babam da çok dövdü annemi. Hep küçükken şahit oldum buna. O zamanlar 15-16 yaşlarındaydım annemin gözü döndü babama bi vurmaya başladı. Babam pıstı kaldı. Hiç bir şey yapamadı. O gün bugündür elini kaldırmaya korkuyor. Yani bazı erkekler karşılık görene kadar yapmaya devam ediyor. Bakıyor ki kadın bezdi delirdi korkup çekiliyor kenara.