- Düzenlendi
Ne kadar mal salak gerizekalıymışım meğer ben bu adamı gözümde büyütüm aptalım ben ya ne desensiz haklısınız. Son zamanlarda da çok değişti zaten size yemin ederim ki içimde zerre sevgi yok bugün işten 5 de çıktı arkadaşıyla gitti onu bıraktı 2 saatlik uzakta biyere inanın eski ben olsa burada bugün 10 tane post açmıştım eşim biyere gitti öyle böyle diye ama umrumda değil iki çocuk var gelir 5 dk ilgilenir tamam kafam şişti der yatar koltuğa yatana kadar telefon bakar 11 de yatar zıbarır. Bugün arkadaşının ordan geldi kuzenin oraya gidip gelcem dedi bişe istemiş onu bırakacakmış bende iyi dedim noluyo sana diye bağırıp çağırdı bişeyler fırlattı küfürler ediyo lanet diyor bana harbuki artık onu takmıyorum kendimle ilgilenmeye başladım bende son 3 gündür baktım zorla mı bana ilgi göster diyim banane çocuğu salladı tv internette bağlanmıyor diye kumandayı durduk yere duvara fırlattı kırdı sonra gitti yattı bende yastığımı aldım içerde yatacağım artık cidden soğudum kızlar ya biyerim olsa anında giderim ama yok işte. Zorla kendimi sevdirmeye çalışıyorum falan boş yani böyle yapmaya da devam edeceğim yanında yatmam şimdi daha çok soğukluk olcak diyeceksiniz ama bişe hissetmiyorum adama çenesi bi bana yetiyor kendi ailesi onu yerin dibine sokuyor bi bana gücü yetiyor.. vurcam şimdi sana diyor tabi yapmadığı şey değil insan değer verdiği insanın canını yakmaz ki çok kez yaşadım hamileyken olsun falan gözümün altında da var darbe ah ah