sanalkoala bitterdelisi24 2 yıl vajinismus belasıyla yaşadım sadece sürtünme yoluyla ilişkimiz oluyodu oğlum şuan 18 aylık oğlumu doğurduktan 6 ay sonra yenebildim 🤫 her zaman risk vardır oluyor yani öyle şeyler 😌
kurabiyevarsimitvar sanalkoala sürtünmeden kastınız afedersiniz vajina giriş bölgesine mi yoksa üst klitoris kısmına mı ben üstten bahsediyorum😁😅
kurabiyevarsimitvar Lovely_00 evet biliyorum o yüzden sordum vajina ile birleşme olmadığı halde zevk suyu değdi diye olur mu diye
hayvanlardavardir kurabiyevarsimitvar korkucak bişey yok bacım ya zevk suyu içinde olsa neysede vajinanın dudak kısmından senin yumurtalığa nasıl gitsin imkansız
1prensesannesi kurabiyevarsimitvar geçen bir post okumuştum bir kadının arkadaşı sürtünme yolu ile hamile kalmış bende şaşırdım ama olabiliyormuş
duracell Zor bir ihtimal ama benim bu hayattaki azmim gibi bir sperme denk gelırsen geçmiş olsun. 9 ay sonra görüşürüz balım :)
dmltugce kurabiyevarsimitvar evet olabilir cinsel terapi aldım bir konu yüzünden ve eğer yumurtlama dönemindeyseniz ve vulva etrafına bosalirsa kalabilirsiniz spermler 5 gün canlı kalabiliyor
kahkaha kurabiyevarsimitvar eşim içime bosalmadi ama şu an 2 aylık bı oglum var 🤦🤣 gerisini sen düşün
kahkaha hayvanlardavardir bana sorsan bişey yapmadım 🤣 eşim diyor ben bişey yapmadım 🤣🤣 coming to leylek o zaman 🤣🤣🤣