Cicekliperde Etipetito köy yerlerinde böyle şeyler çok oluyor diyorlar bizim burada. Ve duyulsun istemezler diyorlar. Bizim köylerde ben duymadım böyle şeyler
HurremSultan Cicekliperde bizde de yok ha büyük insanlarin yasak aşkı oluyor ama çocuğa böyle birşey mümkün değil. Bilinse öldürürler bu yüzden benim gibi çocuklar bu tacizlere heo sessiz kaldık söylemek mi daha kötü susmak mi bilmiyorum ama ülkenin neresine gidersen git o çocuklar bir şekilde suistimal ediliyor. Narin haberini aldigimdan beri çok kötü hissediyorum anne olunce insan daha da hassas oluyormuş yerine bile.koyamiyorum ya evladının da başına gelirse diye…
yansngeceler_ Cicekliperde ya arama esnasında narinin bulunduğu çuval 4 kere konum değiştirmiş onca asker polisin arasında nasıl ve kim taşıdı bu çuvalı aklım hayalim almıyo ..😞
Cicekliperde yansngeceler_ ben görmedim onu: ceset deforme olmuş diye okudum şimdi. Bulunduğu dere de defalarca aranmış
gizew yansngeceler_ Kaç çocuk haberi okuduk? Leyla,Eylül,Irmak,Gizem,Narin ve bilmediğimiz daha kaç çocuk,hatta 38 günlük bebeğe tecavüz edildiğini bile duyduk. Nefret ettik,yemin ederim nefret ettik bu çağdan…
kizatasozu gizew neeee şaka dimi bu 38 günlük bebek olayı ne zmn nerde olmuş artık sasirmaya bile utanıyorum yaa bu ne yaa 2 yaşındaki bebeğe tecavüz edildiğini öğrendiğimde beri psikolojim bosuldu bu bebeğe bu nasıl yapılır yaa ben gözümün önünden ayirmadim bu güne kadar annesi o an napiyodu acaba
yansngeceler_ gizew Allahım madem bakayamacaksın ne diye doğurup derdin kederin içine atıyorsun.anneside kendi gibi çocukmuş daha
kizatasozu gizew ya aklım almiyo ya aklım almiyo daha dünyaya yeni gelmiş bı bebeğin neyinden tahrik oldum Allah’ın belası kohrolun insalh hepiniz yok olun bu dünyadan insan demeye bin şahit lazım köpekler değil bunlar uyutulmali bı köpek gelip sana tecavüz edemez seni öldürüp parçalara ayırıp betona gomemez sobada yakamaz derenin dibine gömemez ama yok bu pisliklere gözü gibi bakarlar adaletmis
romeonunjulieti yansngeceler_ narinin ablasi da yıllar önce 7 yaşındayken merdivenlerden düşerek ölmüs kim bilir belkide o cocugu da bunlar itti öldürdü
Aselparlaa yansngeceler_ kalbimiz paramparça Allah hepsini süründürsün can veremesinler inşallah . Bu işin içinde yasak ilişki iddiasından çok daha fazlası var bence . Öyle olsa çoktan açıklanırdı.Yasak aşk ülkede çok fazla bu kadar gizli tutmazlardı ki zaten insanların aklına ilk gelendi saklamazlar siye düşünüyorum . Ama bugün bi muhabiri dinledim 1000 de 1 ihtimal vardı açıklayamıyorum şuan ama o ihtimal yaşadığı yönünde ümitliydim şuana kadar dedi. Bakanlar aileye başsağlığı dilemedi baba anne cezaevindeki amcayı ziyarete gitmiş ve son dakika haberinde a önce okudum yine bir bakan bildiğimiz ama açıklayamadığımız şeyler var demiş . Çok daha fazlası . Ben sistematik birşey olduğunu düşünüyorum tecavüz olmasa bile taciz mutlak var aile de .abide ısırık izi var biri belli değil kime ait olduğı zaten sonra yayın yasağıyla kapatıldı .abi amca anne baba lanet olsun ki hepsi herşeyi biliyor . Hatta bütün köy .
Goat CNN açın Narinle ilgili detayları anlatıyorlar. Hakim ancaya sormuş Narin senin kızınmı. Narin görmemesi gerek birşeyi görmüş annesi Narin ortadan kalkmalı demiş. Narin kaybolduğunda babasını değilde amcasını aramış herkes. Bide olayda hayvan istismarıda varmış
yansngeceler_ Kızlar narinin ön otopsi raporu çıkmış; Ayağında kırık mevcut 15 gün boyunca suda kalmış Boynunda boğulma izi varmış Gözaltı sayısı 23 e çıkmış Yatacak yeriniz yok Allah hepinizi yok etsin..
Bubenimoykumm yansngeceler_ bnde okudum şimdi demekki 4.gün saklamışlar sonra suya atmişlar nasıl bulunmaz her yer didik didik aranmış. Dalgıçlar ekipler onca jandarma ekibi bunlar nasıl 19.gün buluyor