Kızlar dün berbat bir gece geçirdim annem bana gelirken yolda kaza yaptılar, tam onları nizamiyeden almak için çıkmıştım telefonda konuşuyordum o an kaza oldu.
Hemen kaza yerine gittim bizimkiler iyi bir motorlu arkadan çarpmış yüzde yüz suçu onda buldu polis zaten konu o değil adam da iyi ilk sorduğum adam oldu zaten, arabada hasar var hiç önemli değil ama….
Kazadan sonra çocuk durmadkğı için biz arabada ekipleri beklerken elimden telefonunu istedim ver annemi arayım diye (kendi telefonum çocuktaydı alsam ağlardı anane diye çok ağladı) vermedi asla telefonu, ver dedikçe vermedi sonra kendi aradı ama hoparlörden aradı ve burdan konuş dedi orda kızdım ve konuşmadım da zaten
Sonra eve geldim bu telefon olayı bir kaç seferdir oluyor, yolda giderken şarjım biter çocuk ağlar ver derim vermez, sim kart değiştiririm kart kapanır hastane yolunda ver annemi arayım merak eder derim vermez e kaza anında aramak isterim vermez neden diyorum nedeni yok istemiyorum diyor ben bunu KABUL ETMİYORUM bana bu şekilde davranamaz ve nihayete erdireceğim bu işi
Sizce fevri mi davranıyorum
Evet o gün geldi
simonedebeauvoir
Sakladığı bir şey mi var acaba
ladymomm yani hiç bilmiyorum ilişkimiz de asla telefon şifresi bilmeyiz en başından böyleydi ikimizde birbirimize bakmayız herkesin kendi sınırı vardır ama ne saklayacak hiç aldattığını sakladığını düşünmedim bana yapılan saygısızlığa sinirlendim
simonedebeauvoir telefon vermemesinin altında ne olduğunu düşünüyorsun peki ? Gizlediği bişeyden falan mı şüpheleniyorsun ? Yoksa tamamen huyu bu hoşlanmıyor telefonunu vermekten ama bunu kabul etmiyorum mu diyorsun ? bence bu önemli, yani bi şüphen varsa haklısın nihayete erdirme düşüncende de fevri davranmıyorsun ama şüphen yoksa sadece bu huyunu kabul edemiyorsan biraz fevri olabilirsin
lanjalee ya çünkü beş yıllık eşim çocuğumun babasının telefonunu özgürce kullanabilmeliyim annemi babamı aramak için o ne öyle hoparlörden vermeler dayılanmalar falan hiç hoşlanmadım bu saygısızlığı kabul etmiyorum edemiyorum
İlla aldatması birşey saklaması gerekmiyor velev ki aldatmış olsun şuan aldatmasından çok bana saygısızlığına sinirleniyorum
He bir şeyler hissetmek düşünmek değil durumum çünkü hiç bir ilişkimde aldatıldım mı diye düşünmedim ben o kafada değilim
simonedebeauvoir anladım canım kesinlikle hak veriyorum sana bence de eşinin telefonunu rahatça kullanabilmelisin hele ki akşam başınıza gelen de çok kötü bi durum . Bu durumda istemiyorum telefonumu vermek gibi bişey zaten çok saçma . Eminim daha önce bunu konuşmuşsunuzdur ama bence tekrar bi gündeme getir ciddiyetinin farkına bi varsın
simonedebeauvoir ben olsam çok kızar kavga çıkarırdım bende eşimde telefonlarımızı karıştırmayız ama ver dediğinde veririm ben istediğimde o verir eşler arasında gizli bir şey olmamalı bence bir şey saklıyor eşinle konuş
annelinko e ne konuşucam sordum ne saklıyorsun neden vermiyorsun neden neden yok birşey yok istemiorum diyor abi ne alaka ya istememk
lanjalee bu işin ciddiyetine varacak birşeu kalmadı ki
Bak olay bir ) kartım kapandı telefon kapalı hastaneye gidiyorum ver annemi arayım merak eder dedim vermedi
Olay iki) çocuk uyumadığında arabayla gezidrmeye çıkarırız gece 4-5 ben ninni açarım şarjım biter o saatte bile vermez ula uyutmaya çıkardık ver ninni açayım vermez
Olay 3) dün akşam
simonedebeauvoir ben olsam şüphelenirdim bir iki olsa neyse de her seferinde böyle yapması sakladığı bir şey olmasa nwden böyle yapsın diye düşünürdüm sonuçta orda annenizi arayacaksınız yada ninni açacaksınız karıştırma niyetiyle istemiyorsunuz demekki o anda bir mesaj arama gelmesinden yada ne bileyim bir fotoğraf video görmenizden mi çekiniyor acaba, biz eşimle biliriz şifrelerimizi bir şey bakacağımızda falam bakarız bazen derim şunun mesajını açma özel konuştk diye kız arkadaşım olur kardeşim olur örneğin oda açmaz bakmaz ama diğer türlü asla vermemek elletmemek bana masum gelmiyor artık her şey küçücük telefonlarda dönüyor sürekli böyle oluyorsa gerekirse tartışıp olay çıkarıp alıp bakmak isterdim
simonedebeauvoir evlilikte eşler kendi aralarında bazı şeyleri sınırlandırabilir kendilerine alan tanıyabilir ama bu ver bi annemi arıycam dediğinde hayır veremem telefon bana ait asla kata olmaz çok yanlış buluyorum bu düşünceyi. Evlilik karı koca olmak bu değil. Sınırlar koyulur ama adımlarınız yanliş.
simonedebeauvoir eşiniz dünyanın en sadakatli adamı olsa bile bu yaptığı hareketlerle sakladığı bir şey olduğu bariz belli ve sizin görmemenizi istiyor . başınızdan en kötü olaylar bile geçmesine rağmen yine vermemiş. Gece fırsatını bul ve bir güzel karıştır telefonu herşeyine bak çünkü bir kere şüphe düştü. istediğin kadar konuş o telefonu kendi rızasıyla vermeyecek .
simonedebeauvoir her biri ayrı ayrı tartışma sebebi zaten haklısın . aranızda bu denli fazla sınır olmaması lazım altı üstü arayıp vereceksin zaten ,burda az çok gördüm tanıdım seni didik didik telefon karıştıracak biri de değilsin eşinin davranışı çok yanlış
Bana göre evlilikte sınır koymak çok yanlış birbirimizin şifresini bilmemek te çok absürt geliyor bana eşim benim şifremi bilir ben eşimin kini birbirimizden sakladığımız hiç bir şey yok o benim telefonumu rahatlıkla alır bakar ben aynı şekilde onun telefonuna evlilik ortak evi paylaşmaksa bu içine herşey girecek şifre vs….
sekersizcay evet zaten karıştıeacak insan olsam en başından şifre olayından kavga çıkarırım ama ne karıştırırım ne karıştırtırım
Bubenimoykumm evwt kişisel sınırlar olur zaten bende en başından bu sınırı koydum sevgiliyldn rehberime instama bakmak istedi hayır dedim o gün bu gündür herkesin sınırı vardır ama bu hastalıkya sağlıkya kazada annemi babamı arayım dediğimde hayır demesine yol açmaz
alinasira yok ya asla karıştırmam mahkeme yoluyla karar çıksrtıp söke söke baktırıcam kendimi o konuma sokamam ama bencede sadakatli olsa bile aldatmiyorsa bileo hareket canımı sıktı
lanjalee evet asla öyle biri değilim öyle olsa en baştan şifreye kızardım ama kendime yakıştırmam öyle hareketleri
Ama işte saygı herşey benim için ve bunu hak etmiyorum kabıl de etmiyorum
Biyiklim işte bizim normaller karıştı biraz canım çok sıkkın
simonedebeauvoir yerinde olsam bende öyle olurum tabi ama daha fazlası. Ve bide bu sınırı kendiniz en başından koymuşsunuz sizin hatanız o rahatlığı siz vermişsiniz