Kızlar dün berbat bir gece geçirdim annem bana gelirken yolda kaza yaptılar, tam onları nizamiyeden almak için çıkmıştım telefonda konuşuyordum o an kaza oldu.
Hemen kaza yerine gittim bizimkiler iyi bir motorlu arkadan çarpmış yüzde yüz suçu onda buldu polis zaten konu o değil adam da iyi ilk sorduğum adam oldu zaten, arabada hasar var hiç önemli değil ama….
Kazadan sonra çocuk durmadkğı için biz arabada ekipleri beklerken elimden telefonunu istedim ver annemi arayım diye (kendi telefonum çocuktaydı alsam ağlardı anane diye çok ağladı) vermedi asla telefonu, ver dedikçe vermedi sonra kendi aradı ama hoparlörden aradı ve burdan konuş dedi orda kızdım ve konuşmadım da zaten
Sonra eve geldim bu telefon olayı bir kaç seferdir oluyor, yolda giderken şarjım biter çocuk ağlar ver derim vermez, sim kart değiştiririm kart kapanır hastane yolunda ver annemi arayım merak eder derim vermez e kaza anında aramak isterim vermez neden diyorum nedeni yok istemiyorum diyor ben bunu KABUL ETMİYORUM bana bu şekilde davranamaz ve nihayete erdireceğim bu işi
Sizce fevri mi davranıyorum