simonedebeauvoir evlilikte eşler kendi aralarında bazı şeyleri sınırlandırabilir kendilerine alan tanıyabilir ama bu ver bi annemi arıycam dediğinde hayır veremem telefon bana ait asla kata olmaz çok yanlış buluyorum bu düşünceyi. Evlilik karı koca olmak bu değil. Sınırlar koyulur ama adımlarınız yanliş.

simonedebeauvoir eşiniz dünyanın en sadakatli adamı olsa bile bu yaptığı hareketlerle sakladığı bir şey olduğu bariz belli ve sizin görmemenizi istiyor . başınızdan en kötü olaylar bile geçmesine rağmen yine vermemiş. Gece fırsatını bul ve bir güzel karıştır telefonu herşeyine bak çünkü bir kere şüphe düştü. istediğin kadar konuş o telefonu kendi rızasıyla vermeyecek .

simonedebeauvoir her biri ayrı ayrı tartışma sebebi zaten haklısın . aranızda bu denli fazla sınır olmaması lazım altı üstü arayıp vereceksin zaten ,burda az çok gördüm tanıdım seni didik didik telefon karıştıracak biri de değilsin eşinin davranışı çok yanlış

Bana göre evlilikte sınır koymak çok yanlış birbirimizin şifresini bilmemek te çok absürt geliyor bana eşim benim şifremi bilir ben eşimin kini birbirimizden sakladığımız hiç bir şey yok o benim telefonumu rahatlıkla alır bakar ben aynı şekilde onun telefonuna evlilik ortak evi paylaşmaksa bu içine herşey girecek şifre vs….

sekersizcay evet zaten karıştıeacak insan olsam en başından şifre olayından kavga çıkarırım ama ne karıştırırım ne karıştırtırım

Bubenimoykumm evwt kişisel sınırlar olur zaten bende en başından bu sınırı koydum sevgiliyldn rehberime instama bakmak istedi hayır dedim o gün bu gündür herkesin sınırı vardır ama bu hastalıkya sağlıkya kazada annemi babamı arayım dediğimde hayır demesine yol açmaz

alinasira yok ya asla karıştırmam mahkeme yoluyla karar çıksrtıp söke söke baktırıcam kendimi o konuma sokamam ama bencede sadakatli olsa bile aldatmiyorsa bileo hareket canımı sıktı

lanjalee evet asla öyle biri değilim öyle olsa en baştan şifreye kızardım ama kendime yakıştırmam öyle hareketleri
              Ama işte saygı herşey benim için ve bunu hak etmiyorum kabıl de etmiyorum

Biyiklim ya ben kendi alanına da bağşı bir insnaım ben sadece gereksiz ergence karıştırmalara yol vermedim bir insanı durumda aranmayacak duruma getirmedim işleri kendisi benim bu iyi niyetimi ve olgun davranışımı suistimal etti ama içinden geçecem
                Bana telefonunu vermiyorsa bunun sonuçlarına katlanacak ve beni kaybedecek bu kadar basit

simonedebeauvoir Ben telefon karıştırmam,telefonum da karıştırılsın istemem. Ama telefonu saklaması,aşırı tepkiler vermesi çok şüphe uyandırıcı.
                  İşin içinde bir iş var bu belli.
                  Özel alana saygım var.Ama eşlerin birbirinden apayrı dünyaları olamaz.
                  Saygı duyar kurcalamam o ayrı ama kalkıp da benden gizli saklı iş çeviremez ne münasebet.

simonedebeauvoir

simonedebeauvoir bende sizin gibi kaliteli ilişki adı altına karışmayalım kendi alanlarımız a saygı duyalım fazlaca seviyeli ilişki yaşayan bir insandım ama baktım erkekler 5 yaşında bir çocuk gibi serbest bırakmaya gelmiyor .kendi fikrim kendine yakıştırmasan da gece bi araştır bişey varsa mahkemelerle uğraşırsın maalesef aile olunca çocuğu da düşünmek zorundayız ama yine siz bilirsiniz

simonedebeauvoir Ya kim ne düşünürse düşünsün ben evlilikte özel bir sınır olduğunu asla düşünmüyorum. Hele ki telefon şifresi konusunda. Bir insan telefonunu benden gizliyorsa ve bu kişi benim eşimse, mutlaka gizlediği bir durum vardır. Asla şaşmaz çok görüyorum çevrem de eminim herkes de görmüştür hem fikirdir çoğu. Bu böyledir yani şifre gizli olmaz telefon gizli kalmaz. Evlilik bu tür şeylere sınır çizilen bir şey değil.

simonedebeauvoir Her şeyden önce sakin ol.
                      Belki de sandığımız gibi bir şey yok ama velevki var diyelim,
                      senin bu agresif ve meraklı tavrın onu tedbir almaya yönlendirecektir.
                      Bir süre sakinliğini koru,
                      ortam durulsun ya da öyle sansın,
                      hani bulandırma denizi uyandırma olayı….
                      Sonrasında ortalık sakinken,
                      beklemediği bir anda gafil avla.

alinasira canım şifresini bilmiyorum tahmin de edemem iş yerindeki askeri şifresidir kişiye özel şeyler onlar bulup açmam imkansız