mikmikk bende aldatıldım oğlum bir yaşında ayarlardır boşanmaya çalışıyorum ama boşanmıyor affettirmeye çalışıyor kendini ve seninle bire bir aynı düşüncelerdeyim hayatıma birini alsam ne olur dünyanın bin türlü hali var bir daha evlensem oğlum garipser mi ilerde ya psikolojisi bozulursa boşandım diye gibi gibi şeylerle 4 aydır yedim kendimi hâlâ yerimde sayıyorum malesef

yms bu unutulacak bir durum değil artısı ve eksisi var.
    Çocuk tabiki büyüdükçe ergenliğe kadar tabiki garipsiyecek hatta barıştırmaya çalışacak hatta suçlayacak bile fakat ilk ayrılık kararı ve nedeni eğer gerçekten iyi düşünülerek alınmış ise bunaoeunlar normal düzeyde ilerleyerek zamanı geçince bitiyor.
    Merak etmeyiniz herşey olacağına varıyor düşünmemek en iyisi önüne bakması lazım insanın

mikmikk yaşadığınız şeyler evet kötü ama ben şunu demek istiyorum misal ben boşansam bir daha değil evlilik ilişki düşünmem ya boşverin çalışın yiyin için en iyi yol arkadaşınız canınızdan kanınızdan olan bir kızınız yolunuz açık olsun

alinasira yok yok kesinlikle şu an evlilik zaten planlarımda da odağımda da yok ama bazen olur mu, olursa nasıl olur diye düşünürken böyle kayboluyorum işte.. sanırım en iyisi zamana, akışına bırakmak.. gerçekten bilemiyorum sorunsuzca evliliğini yürütebilen var mı🥹

Eucleas o bir kumar bağımlısı olduğu için muhtemelen yenilmeyi hiçbir zaman zaten kabul etmeyecek, öyle debelenip duracak.. şimdilik alacağım bir aksiyon yok ama böyle buruk hissediyorum bazen, kusurlu hissediyorum kendimi bu yaşta bir bebekle boşanmış mutlu olmaya çalışırken.. toplumumuz malum, bir kalıba sokmaya zaten dünden razı.. bir gün önümü nasıl göreceğim aslında merak ettiğim şey de bu🥹

hatunaaamatata boşanmadan önce ben de aynen bunu söylüyordum ama insan kendi için mutlu bir son istiyor, benim ne suçum vardı ki mutlu bir yuvam olmadı acaba bir gün olur mu diye düşünmeden yapamıyor..

mikmikk Çok geçmiş olsun.
          Gününüz ve yarınınız dününüzden parlak olsun.
          Yeni yolunuz size,tazelik,huzur,sağlık ve yaşam enerjisi getirsin💛

8 gün sonra

mikmikk kat kat hakediyorsun elbette ama fikrim mutlu son illa bir evlilik bir ilişki değil

mikmikk güçlü kadınlar görünce içim rahat ediyor 💐

Bnce biraz kendine zaman ver kizinla anilar biriktirin gezin tozun yiyin için
          Ve çalış kendini mutlu huzurlu bulmaya bak
          Tabiki de zamanla hayatınızda biri olur ama şimdilik sadece kendini ve kızını düşün 💗

mikmikk zamanla alışırsın düzen kurulur . kötü anıları hatırlatan hatırlamanı sağlayacak sorular soran potansiyel kötü hissedeceğin ortamdan uzaklaş. Yapabiliyorsan istiyorsan bulunduğun ortamı değiş.şık yeni hayatın olur.
          Evliliği de çok düşünme bu gün evlenecem desen 1 aya evlenirsin.artık eski zamanlardaki gibi değil ,boşanma normal.her 3 kişiden biri boşanıyor.muhtemel gelecekte yarı yarıya olacak.hatta belki beraber yaşama tercih edilecek.ne olur bilinmez.kendini eksik hissetme hiç.kendin sorun görmezsen hiç bir şey sorun olmaz .her şey insanın başına gelir,önüne bak günün tadını çıkar