karsugunes gençsin cnm daha bizim ailede 2 kişi daha dışardan okuyo nurdan gaz aldım onlardanda yardım alicam sende başarırsın insalh

kaardelen anladım canım benim için sorsana bi belge aldım lise mezunuyum kaldığımız yer ilçe ve çok sessiz sakin yer yeni hastane yapıldı fazla insan da yok acaba girebiliyormuyum hasta kabul maaşı kadrosuz veya kadrolu ne kadar benim tanıdık yor soramıyorum benim ıcın bu iyiliği yapsan🩷😘 belgemi kurstan aldım lise mezunuyum 😆🩷

pinkdreamss ay çok iyiii pazartesi bı gideyim goruseyim sonra sizlerden dersleri nasıl çalışmam gerektiği hakkında öneri almak istiyorummmm çok heyecanlıyım 🤭🥳

pinkdreamss bikac gün kalmış kayotlarin bitmesine son anda yakaladım bu post olmasa seneye kalırdı kesin post sahibine teşekkürler opucuklerr 🥰

kizatasozu rica ederim bende seni öpüyorum bebişimmm 🩷 yardımcı olacağım bi durum varsa yaz canım elimden gelen neyse yardım ederim liseye de böyle diyordum kayıt oldum bitirdim darısı üniversiteye 🩷

pinkdreamss teşekkür ederim cnm ince düşüncen için ❤️ ama bı sorun var kocam bana ne gerek var diyo çocuk okula başlayınca sende onunla oku diyo delircem ya bana bırak diyo 300 TL lazım kayıt parası için borç var diyo 😭

kizatasozu bana boşver sen koca parası ye diyo yok avulat olsaymisim bile calistirmazmis benim amacım başka halbuki bilmiyoki ben kendimi güvenceye alicam bigun ayrilirsak elimde mesleğim olsun istiyorum kendi paramı kazanmak çok istiyorum nerden bulucam kayıt parasını bilmiyorum