@buzdankalpler
Merabe ilk önce bütün yorumları okumak istedim. Öncelikle güzel kız kardeşim bu esrar. Gerçekten çok çok üZgünüm. 13 senedir evliyim. 4 sene önce falan tam olarak böyle bişey buldum bende evde. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende neye uğradığımı şaşırmıştım. Kandırıldım,salak yerine konuldu. Vs. Vs. Elime geçer geçmez yanına gittim sordum ağlamaya başladı beni artık sevmiceksin dimi falan filan. Söz verdi yeminler etti İşte kafa dağıtmak için bi şekilde inandım. Daha doğrusu inanırsam bi daha yapmaz dedim. Ama bi kaç ay sonra ustaca saklanmış şekilde tekrar bi şekilde elime geçti. Bune dediğimde yemin etti arkadaşı eve sokamamış karısına yakalnmamak için ondan saklıyomuş. Sanki evde kendi karısı yokmuşcasına böyle saçma sapan yalanlar attı. Tabiki inanmadım kavga ettik. Tekrar yeminler etti. Ve sonra yine yine yine sayısızca defalarca buldum. Aramadım. Rabbim bi şekilde önüme çıkardı gerçekten. Ya streçe sarılı yada peçeteye. Bulmadan önce dışardan geldiğinde gözleri kıpkırmızı, dudakları kuru, konuşurken ağzının içinde geveliyo, ve sürekli tatlı yemek istiyodu anlam veremiyodum. Ama bulunca araştırdımki hep bununla alaklıymış. Sonra çantadında sürekli visine göz damlası bulunduruyodu. İşyerinde bilgisayarın başında olduğu için gözlerini dinlendirmek için falan diyodu.Sonra öğrendimki göz kızarıklını geçiriyomuş. İçtikten sonra eve gelmeden damlatmak için. İknci çocuğumuzu yapmaya karar verdiğimizde söz verdi herşeyin üstüne yeminler etti. Iğlum bir yaşında şu ana kadar bişey bulmadım evde ama kullandığını biliyorum. Göz kızarıklığı dışında herşey mevcut. Bu böyle bağımlılık yapan bişey değil, işte kafa dağıtmak için, istesem daha içmem, tamamen keyfi falan gibi şeylere asla inanma. Heleki arkadaşlarıda içiyosa asla aasla bırakamaz. Ne yaptıysam arkadaşlarından koparamadım. Annesine bahsetti. Öğrendimki bekarkende annesi ceplerinde buluyomuş. Şuan tamamen kendi haline bıraktım. İsterse içsin isterse içmesin. Yavrularıma odaklandım. Biliyorum çok uzun oldu ama postunu açıp okuyunca çok kötü oldum. Biz kadınlar tüm benliğimizle herşeyimizle eşimize ailemize sarılırken erkenlerin bu denli sorumsuz davranmalarını anlamıyorum. Yok geçim sıkıntısı yok kafa dağıtma falan bunlar artık o kadar boş geliyoki. Bu dünya imtihan dünyası unutma. Kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle🌷