gizo00 Zamansiz_ evet aslında tartıdaki değil aynadaki görünüşümüz kilo verdiğimizi gösterirmiş🙈 bende ölçmedim hiç başlarken ya keşke ölçseydimm
karamelek21 gizo00 kesinlikle kuzum felaket şekillendi vicudum, özgüvenim arttı hantal vicudum kendine geldi ☺️
gizo00 karamelek21 kesnlikle aşkom haftaya çok merak ediyorum tartıda bi 65i görürüm inşallah 😋💖 haydi az kaldı 69aaaa senindee
karamelek21 gizo00 evet inşallah kuzum diyetisyenimde diyor bir hafta için 1.100 kg çok çok iyi bir sonuç halbuki hafta sonu hep bir fire veriyorum 😂😂
Zamansiz_ karamelek21 hadi bakalim insallah 🥹 benim spor olmuyor ya 2 cocuk zaman yok ama yürüyüşe baslicam insallah tekrardan
karamelek21 Zamansiz_ yürüyüşte çok çok iyi olur bnimde çalıştıgım için zamanım yok diye evde leslie yapıyorum ☺️
karamelek21 karamelek21 71.15 kuzu takıldım bu hafta 600 gr gitmiş,adet olacam bugün yarın .sende durumlar nasıl
gizo00 karamelek21 ayy bende aynı takıldım 66da hatta bugün 67 çıktım 🙈🙈 sen 69a ben 65e ineriz bu hafta inşallahhhhh